Reserestriktioner kan gälla för Indonesien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Medan

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Medan med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Medan

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Medan
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Medan

Gör det enkelt och låt de hjälpsamma experterna på MrJet boka flyg och hotell till Medan. Flygbiljetter, boende och oförglömliga upplevelser — vi kan arrangera allt. Det enda du behöver göra är att dyka upp!

Om du bokar någon av våra paketresor till Medan, det vill säga både flygresa och boende med oss, kan du spara pengar.

Om du planerar din resa med oss finns det ingen gräns för allt du kan uppleva. Med en global databas på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över kan du få allt du drömt om.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Packa resväskan. Det är dags att åka! Från platt öken till höga berg och alla strandnära paradis däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Medan

Om du söker avkoppling på din resa men ändå vill ha mycket att se och göra är en resa till Medan rätt val för dig.

Omkring 1 800 000 människor bor i den här delen av Sumatra.

För att komma till Medan från Djakarta, landets huvudstad, måste du resa 1 400 km åt nordväst. En annan bra referenspunkt är Lubukpakam, som ligger 17 km åt sydöst.

Är det tid för lite egentid ute i naturen? Ladda dina batterier på Gunung Leuser nationalpark, ett enastående naturreservat i området.

Om du tycker det är svårt att hålla jämna steg med grannen, tänk då på hur de stackars grannarna till Istana Maimun har det. Den påkostade arkitekturen och exklusiva interiören i detta palats måste vara nästintill omöjlig att överträffa.

Var din tro än ligger kommer du utan tvekan uppskatta den lugna atmosfären som omger Vihara Borobudur (tempel) och Vihara Gunung Timur (tempel). Stora moskén i Medan och Shri Mariaman kommer även intressera besökare som letar efter lite tid för självreflektion.

Boka in en dag för att strosa runt i affärerna på Sun Plaza och Medan Mall (köpcenter). Här kan du hitta massor av roliga presenter till dem där hemma.

Hotell i Medan

Se till att välja ett boende tidigt. Kanske vi på MrJet kan hjälpa dig? Hitta ditt perfekta boende i vår reseguide. Här finns över 38 boenden att välja mellan.

Boenden häromkring erbjuder allt från rum med bara det absolut nödvändigaste till rum med alla tänkbara bekvämligheter. Om du letar efter ett hotell som inte tänjer på plånboken för mycket kan du boka in dig på Amaliun Hotel vid Jl. Amaliun No. 21 Kel eller Cordela Hotel Medan vid Jl. H. Mohammad Yamin No. 88 C-D. Annars kan du låta den erfarna personalen på JW Marriott Hotel Medan eller Grand Swiss-Belhotel Medan behandla dig som en kung eller drottning. Du är ju ändå på semester!