Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Me Pu Clong Du

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Me Pu Clong Du med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Me Pu Clong Du

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Me Pu Clong Du
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Me Pu Clong Du

Flyg och hotell i Me Pu Clong Du

När du känner dig redo att lämna vardagen bakom dig och upptäcka nya saker, kan en tur till Me Pu Clong Du vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa priserna på flyg och hotell till Me Pu Clong Du.

Få mer pengar över i plånboken när du ordnar både flygresa och hotellrum med oss.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell. Du når dem med bara ett klick. Dags att sluta komma med ursäkter och börja planera den ultimata resan.

För att du ska känna dig trygg med bokningen har vi en prisgaranti. Om du snubblar över ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en pulserande huvudstad eller en lugn oas, så ser vi till att du kan hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Me Pu Clong Du

Vare sig du är ute efter nervkittlande äventyr eller avkoppling under din resa till Me Pu Clong Du finns det gott om valmöjligheter.

Me Pu Clong Du ligger 1 100 km söder om Hanoi, huvudstaden i Vietnam.

Njut av solen och den vackra kusten på Phan Thiet Beach och Hon Rom.

Här måste du inte resa särskilt långt för att njuta av ett par naturliga sevärdheter. Dambris vattenfall ligger bara 40 km från Me Pu Clong Du, och Dong Nais sjöpark ligger 30 km bort.

Kör 30 km från Me Pu Clong Du, så kommer du till Bao Loc. Här kan du bland annat se Bao Locs kyrka och 28/3 parken, som rekommenderas av både resenärer och lokalinvånare.

Att veta hur man säger några ord på språket som talas i landet kommer att göra din resa genom Binh Thuan lite enklare. Inled med att lära dig uttala "Tôi không hiểu". Detta betyder 'jag förstår inte'. Ytterligare en vanlig fras är "Tôi đến từ..." ('jag kommer från').

Mat, konst och musik – nationaldagsfirandet uppvisar det bästa ett land har att erbjuda. Glöm inte att hänga med lokalbefolkningen under Vietnam självständighetsdag den 2 september.

Tạm biệt behöver inte vara ett sista farväl. Varför inte behålla en del vietnamesiska dong för din nästa semester?

Tan Son Nhat Intl. (SGN) är den närmast belägna flygplatsen, cirka 120 km sydväst om de centrala delarna av Me Pu Clong Du. Planera en väg, packa dina resväskor och ställ väckarklockan – och tryck inte på snooze för många gånger!