Det kan finnas reserestriktioner för Italien med anledning av covid-19.

Resor till Massa

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Massa med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Massa

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Massa
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Massa

Flyg och hotell i Massa

Massa väntar. Låt MrJet ordna den bästa dealen på flyg och hotell till Massa.

Vem gillar inte bra rabatt? Om du ordnar paketresor med både flygresa och hotellrum genom oss har du möjlighet att spara stort.

Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över, är det enkelt att få en paus från vardagen.

Övertygad om att du kan hitta något billigare? Boka en paketresa idag och om du råkar hitta något som är billigare inom 48 timmar efter bokning, så matchar MrJet det och betalar tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Alla har vi våra egna unika reseambitioner. Vare sig dina inkluderar grönskande, ostörda oaser eller spännande äventyr kan vi hjälpa dig att få precis det du är ute efter. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Massa

Kom bort från vardagsrutinen och planera en resa till Massa.

Eftersom 65 000 människor bor här kommer du helt säkert att träffa en hel del nya vänner.

Destinationen ligger 4 km nordväst om Montignoso och 300 km nordväst om Rom, huvudstaden i landet.

Har barnen överskottsenergi? På Spazio 2000 kommer de säkert att roa sig ett bra tag.

Dyk ned under havsytan och lär känna några mystiska varelser som lever där på Centro Sub Alto Tirreno. Det allra bästa är att du inte ens behöver bli blöt!

Platser som Orto Botanico Pietro Pellegrini bidrar till att att bevara naturen. Den stora samlingen av botaniska växter som finns här är fascinerande.

Du får en inblick i stadens förflutna om du besöker Rifugio Antiaereo.

Om du alltid har haft svårt att hålla jämna steg med grannen, föreställ dig då hur grannarna till Renaissance Ducal Palace (renässansbyggnad) har det. Den imponerande arkitekturen och exklusiva insidan i detta palats måste vara nästintill omöjlig att överträffa.

Innanför de massiva väggarna på Malaspinas slott finns en betydande historia. I vartenda hörn kan du känna av forna tiders glansdagar.

Utforska något som är mycket större än dig själv när du besöker Massas katedral, en populär sevärdhet för turister med ett spirituellt intresse.

Stadstorg är mycket mer än bara härliga platser att ta det lite lugnt och umgås på. De är landmärken som ofta har bevittnat historiska händelser. Varför inte lära dig lite mer om stadens historia genom att ta en sväng förbi Piazza degli Aranci och Piazza Mercurio?

Hotell i Massa

Välj ut ditt idealiska boende med hjälp av vår reseguide. Här hittar du massor av boenden i Massa på ett ställe.

Du behöver inte spendera allt för mycket för en natt i Massa. Residenza Palazzo Visdomini vid Via Stagio Stagi 83 och Bed & Breakfast Villa A Case Rosse vid Via Case Rosse 93 är två bra alternativ för dig som har en budget att hålla. Du kanske hellre tänker unna dig en riktigt påkostad semester? Om du bestämmer dig för att bo på Principe Forte Dei Marmi eller Villa Roma Imperiale kan du förvänta dig att bli behandlad som kunglighet.