Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Massa Marittima

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Massa Marittima med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Massa Marittima

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Massa Marittima
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Massa Marittima

Flyg och hotell i Massa Marittima

Drömmer du om att åka till Massa Marittima? MrJet är mästare på personliga resor, med flyg och hotell till Massa Marittima, vare sig det gäller flera månaders vistelser eller korta miniresor.

Skulle det sitta bra med mer pengar att spendera? Du har möjlighet att spara en bra slant om du bestämmer dig för att fixa både flygbiljetter och hotell genom oss.

Om du planerar din semester genom oss finns det absolut inga gränser för allt du kommer att uppleva. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell kan du få allt du vill ha.

Krävs det fortfarande mer uppmuntran? Vi arbetar hårt för att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du råkar snubbla över ett pris som är lägre än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi möter det och betalar tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Packa väskan. Det är dags att ge sig av! Från ökensand till bergstoppar och alla strandnära paradis däremellan - vi hjälper dig att hitta äventyraren inom dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Massa Marittima

En resa till Massa Marittima kommer du aldrig att glömma.

Folkmängden i den här staden är på 6 000.

För att komma till Massa Marittima från Rom, landets huvudstad, måste du resa 180 km åt nordväst. En annan bra referenspunkt är Monterotondo Marittimo, som ligger 10 km åt nordväst.

Genom glaset kan du se de olika undervattensdjuren när de simmar runt i bassängerna på Aquarium Mondo Marino.

Vill du besöka lärorika platser när du reser? På Museo della Miniera di Massa Marittima kan du se många intressanta föremål i en lugnare miljö. Passa även på att ta reda på vad som står på programmet på Affresco delle Fonti dell'Abbondanza och Museo degli Organi Santa Cecilia, två museum som vi också kan rekommendera.

Man behöver inte vara forskningsresande för att få bevittna alla fantastiska under som finns i världen, särskilt när man har Arkeologiska museet. Rummen här är fyllda till bristningsgränsen med unika arter och fascinerande modeller.

Du kommer känna dig inspirerad när du utforskar de ljuvliga tavlorna som Museum för sakral konst kan erbjuda.

Torre del Candeliere och Arco Senese erbjuder besökare möjligheten att uppleva stadens förflutna. Om du har tid är Albero della Fecondità också något du skulle tycka om.

Då och då skulle vi nog alla må bra av att komma i kontakt med vår spirituella sida, och en plats som är perfekt för detta är Massas Marittima-katedral.

Hotell i Massa Marittima

Har du tänkt stanna i några dagar? Glöm inte att vara ute i god tid eftersom Massa Marittima endast har några få boenden. I vår reseguide kan du se vad som finns.

Cordial Hotel & Golf Resort Pelagone och La Fenice Park Hotel är väl värda att ta en titt på. Om något faller dig i smaken gäller det att boka snabbt. Dessa etablissemang är eftertraktade för sina mysiga sängar och välkomnande personal.