Resor till Masai Mara

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Masai Mara med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Masai Mara

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Masai Mara
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Masai Mara

Masai Mara kallar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av den bästa dealen på flyg och hotell till Masai Mara.

Du får grymma rabatter när du väljer att ordna både flygresa och hotell med oss.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell världen över. De är dina att välja bland med några enstaka klick. Så sluta komma med ursäkter och börja planera den perfekta semestern.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du lyckas hitta en bättre paketresa inom 48 timmar efter bokning möter vi det och och lämnar tillbaka skillnaden.

Från städerna som aldrig sover till de mest rofyllda byarna. Det finns äventyr att upptäcka runtom i hela världen. Det är dags att leta fram passet och ge sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Masai Mara

Boka en resa till Masai Mara och utforska en stad som är full av överraskningar.

Destinationen ligger 170 km från Nairobi, landets huvudstad, och 50 km från Maji Moto.

Om det är soligt väder kan du packa en picknickkorg, hitta en filt, och njuta av solen i Sekenani Reserve Headquarters.

I Masai Mara kan du hitta många vackra och intressanta naturliga omgivningar, som till exempel Masai Mara-reservatet och Olare Orok-reservatet. Om du vill fortsätta utforska landets unika fauna ska du också åka till Naboisho-reservatet och Enonkishu Conservancy, två platser där det finns en oslagbar natur.

En resa till Masai Mara erbjuder gott om valmöjligheter när det kommer till historiska sevärdheter. Om du tar dig till Oloololo Gate och Musiara Gate får du djupare kunskap om det förflutna. Om du vill fortsätta ditt historiska äventyr kan Sekenani Main Gate och Ololaimutiek Gate vara värda att besöka.

Hotell i Masai Mara

Masai Mara är en underbar destination men här finns inte mer än 8 boenden. Du kan hitta mer information om dem i vår reseguide, och kom ihåg att boka långt i förväg.

Vare sig du är ute efter ett enklare boende eller en riktigt lyxig upplevelse har den här staden ett och annat att erbjuda. På Elengata Olerai Luxury Camp (Masai Mara) och Little Olerai Luxury Camp (Masai Mara) får du utmärkt service för inte allt för mycket pengar. Annars kan du låta den professionella personalen på Naboisho Camp - All Inclusive eller Mahali Mzuri - All-Inclusive behandla dig som kunglighet. Du är trots allt på semester!