Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Marebbe

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Marebbe med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Marebbe:

Uptown Palace
Starhotels Tourist
Hotel Romana Residence
NH Milano Machiavelli
Hotel Delle Nazioni

Semesterpaket i Marebbe på tre nätter

Uptown Palace
Starhotels Tourist
Hotel Romana Residence
NH Milano Machiavelli
Hotel Delle Nazioni

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Marebbe

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Marebbe
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Marebbe

0

Flyg och hotell i Marebbe

Varje resande är unik på sitt sätt och du är definitivt inget undantag från regeln. Låt MrJet bygga den perfekta resan med flyg och hotell till Marebbe för dig och din familj idag.

Ta chansen att spara pengar genom att boka flygbiljetter och hotellrum genom oss.

Det finns inte mycket som är mer avkopplande än en välförtjänt semester. Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden över hela världen har du alltid nära till nästa äventyr.

Tror du att du kan hitta något bättre? Boka ett paketerbjudande idag och lyckas du sedan hitta ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så matchar MrJet det och ger dig tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Är det inte dags att tillfredsställa din inre äventyrare? Från imponerande metropoler till oanade äventyr - möjligheterna vet inga gränser! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Marebbe

Vare sig du är intresserad av en lugn resa eller ett mer spännande äventyr, kan MrJet hjälpa dig att planera en oförglömlig resa till Marebbe.

Gör dig redo att träffa några nya vänner! Cirka 3 000 människor bor i den här delen av Sydtyrolen.

Destinationen ligger 530 km från Rom, landets huvudstad, och 5 km från La Valle.

Åk inte ifrån Marebbe utan att först besöka en av områdets mest omtyckta historiska och kulturella sevärdheter som Concordia 2000.

Förmodligen finns de inte med längst upp på listan, men Ruis Gondola och Pre da Peres Gondola är ändå värda ett besök. Col Toron Gondola och Miara Gondola är också platser du kan besöka.

Hotell i Marebbe

Har du äntligen kommit dig för att boka en resa till Marebbe? Då kanske du måste hitta någonstans att bo också? Ta hjälp av oss på MrJet. Vi har massor av fantastiska boenden i Marebbe.

Backpackers och andra som är ute efter att spara pengar kan hitta billiga rum på Haus Auer Irene eller Garnì Erna Mountain B&B. Här får du utmärkt service utan att behöva betala allt för mycket. Annars kan du låta den trevliga personalen på Hotel Petrus eller Alpin Panorama Hotel Hubertus behandla dig som kunglighet. Du är ju trots allt på semester!