Resor till Makarska Riviera

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Makarska Riviera med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Makarska Riviera

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Makarska Riviera
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Makarska Riviera

Flyg och hotell i Makarska Riviera

MrJet ordnar allt från flyg och hotell till Makarska Riviera till alla fantastiska äventyr under vistelsen så att din semester i Makarska Riviera blir precis så som du önskar.

Få mer över till sevärdheter och nöjen när du ordnar både flygresa och boende genom oss.

Med en stor samling på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell har du en mängd alternativ att välja bland oavsett var du bestämmer dig för att åka.

Vi tror så starkt på vårt erbjudande att om du bokar paketresor med MrJet idag och råkar hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Från de livligaste städerna till de mest fridfulla tillflyktsorterna. Det finns upplevelser att utforska i varje hörn av världen. Idag är dagen att ta fram resväskan och ge sig iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Hotell i Makarska Riviera

Boka ditt boende i Makarska Riviera meddetsamma. Med bara 12 boenden att välja på är risken stor att de blir uppbokade om du väntar. Lär mer information om de olika boendena i vår reseguide.

Boenden här erbjuder allt från enklare rum till rum med alla tänkbara bekvämligheter. Om du letar efter ett hotell som inte tänjer på plånboken för mycket kan du boka ett rum på Camp Dole Zivogosce vid D8, 21329 eller Hotel Podgorka vid Branimirova obala 87. Om du istället vill bli ordentligt omhändertagen under din vistelse kan Hotel Laurentum eller Bluesun Hotel Afrodita vara något för dig. Här kan du koppla av och låta den trevliga personalen göra det de gör bäst.