Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Resor till Macuco

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Macuco med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Macuco

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Macuco
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.
00

Flyg och hotell i Macuco

Att resa är att se nya platser. När du är redo att unna dig själv de unika sevärdheterna med flyg och hotell till Macuco, kan MrJet ordna så att du får den bästa dealen på det du behöver för en underbar vistelse.

Om du bokar både flygresa och hotellrum med oss har du mer pengar att ha roligt för under vistelsen.

Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell världen över, är det enklare än någonsin att få ett break från vardagen.

Dessutom erbjuder vi en prisgaranti. Det innebär att om du lyckas hitta en bättre paketresa inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Vi kan hjälpa dig att hitta äventyraren inom dig! Vare sig du ämnar dyka med hajar eller njuta av en cocktail i solen, så förverkligar vi dina drömmar. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Macuco

Är du redo att boka din resa till Macuco? Här hittar du gott om tips om vad du kan hitta på när du besöker Sydöstra regionen.

Macuco ligger runt 910 km sydöst om Brasilia, landets huvudstad.

Samla snäckor eller ta en promenad längs vattnet vid Geriba-stranden och Bones-stranden. You'll find these glorious strips of coastline 90 km and 90 km away, respectively.

Utforska de vackra omgivningarna runt São José-fallet, 35 km från Macuco. Och om du gillar naturupplevelser ska du passa på att också besöka Indiana Jones vattenfall, 30 km bort.

Vad kan vara roligare under en semester i Macuco än att stå i hejaklacken under en match i fotboll? Se Friburguense kämpa på Estádio Eduardo Guinle som ligger i Nova Friburgo, 40 km bort. Eller varför inte uppleva den spännande atmosfären när Santa Cruz Futebol Clube intar arenan?

Utforska trakterna runt Macuco genom att ta en tur till Cordeiro eller Cantagalo. Cordeiro ligger 9 km åt väster, och Cantagalo ligger 18 km åt norr.

Ett fantastiskt sätt att se den lokala naturen är att ge dig ut på ett äventyr i det fria. Bergsklättring är en av de populäraste aktiviteterna i regionen, men om det inte riktigt är din stil kan du också prova på vandringar.

Att spendera en eftermiddag ute i det fria kan vara bra för både kropp och själ. Om du vill ta det lugnt en stund kanske du skulle uppskatta cykelturer eller picknick.

Paragliding är inte bara ett bra sätt att njuta av den fantastiska utsikten över regionen, utan erbjuder också spänning, äventyr och en chans för dig att flyga.

Vill du prova på aktiviteter som inte är på torra land? Sydöstra regionen är ett perfekt område för dig som känner för att prova på bad eller snorkling.

Med bara en liten summa av din semesterkassa kvar i plånboken och några otroliga minnen som aldrig kommer att blekna är det dags att säga ett sista Adeus till Macuco.

Macuco ligger bara 65 km från Macae (MEA), som är den närmaste flygplatsen. Se till att du ger dig själv tillräckligt med tid för att hitta dit, så du inte missar flyget hem.