Resor till Maceio

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Maceio med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Maceio

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Maceio
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Maceio

Maceio väntar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av de bästa priserna på flyg och hotell till Maceio.

Vill du ha mer pengar i plånboken? Du sparar en bra slant om du bestämmer dig för att boka både flygbiljetter och hotellrum genom oss.

Kom bort från vardagens tristess med med bara några få musklick. Med över 500 flygbolagspartners och och fler än 500 000 boenden runtom i världen är du närmare än vad du tror till härliga nya upplevelser.

Krävs det fortfarande uppmuntran för att ta steget? Vi gör allt för att erbjuda dig fantastiska paketpriser, så om du hittar ett erbjudande som slår vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi matchar det och ger dig tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Aldrig har det varit lägligare än nu att börja checka av din bucket list. Vare sig du drömmer om snötäckta berg eller strandnära resorter hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Maceio

Vare sig du bokar din resa till Maceio i arbetet eller på fritiden finns det mycket att se och uppleva.

Folkmängden i den här staden är på 950 000.

För att komma till Maceio från Brasilia, huvudstaden i landet, måste du åka 1 500 km åt nordöst. En annan bra referenspunkt är Satuba, som ligger 16 km åt nordväst.

När var senaste gången du njöt av picknick i en park? Ät, drick och njut av god mat och trevligt sällskap när du besöker Pajucara skatepark.

Packa picknickkorgen, ta på badkläderna och kör ut till Praia da Sereia-stranden eller Pajucara-stranden. Ponta Verde-stranden och Pratagi strand är två andra fantastiska stränder som du inte får missa.

Att vara utomhus kan verkligen ladda batterierna. Parque Municipal de Maceió är ett perfekt ställe för att slappna av.

Bredda dina kunskaper om naturen när du besöker Museu Théo Brandão. Med tanke på all information som finns och alla exotiska arter och exemplar som finns att se, kanske du måste tillbringa en hel dag här!

Utställningarna som Museu da Imagem e do Som erbjuder är fulla av saker att se. Efter att ha beundrat dem kan du beställa en kaffe på ett kafé i närheten.

Vill du få en bättre förståelse för områdets historia? Då är ett besök till Centro Cultural e de Exposição Ruth Cardoso något du inte får missa.

Gör din semester ännu mer minnesvärd genom att besöka Nossa Senhora do Livramento kyrka och Catedral Metropolitana de Maceió.

Ta en tur till Maceio shoppingcenter eller Hantverksmarknaden om du behöver köpa något nytt till garderoben. Och om du inte har maxat kreditkortet ännu kan du också styra kosan till Parque Shopping Maceió.

Är det dags att boka in en kväll med vännerna? Då ska du se efter om det finns plats kvar till de enastående showerna på Deodoro-teatern eller Teatro Joffre Soares.

Hotell i Maceio

I Maceio finns det många utmärkta boenden att välja på. Men vi har gjort det lite lättare. I vår reseguide har vi nämligen samlat fler än 77 rekommenderade boenden. Där hittar du garanterat ett som passar dig perfekt!

Om du hellre spenderar pengar på upplevelser än på boende kan antingen Pousada Maceio Praia eller Hotel Expresso R1 vara perfekt för dig. Vill du kanske hellre skämma bort dig själv ordentligt? Den trevliga personalen på Jatiúca Resort och Best Western PREMIER Maceió kan se till att du får precis den upplevelse du är ute efter.