Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Resa till Londrina

Vare sig du är intresserad av en lugn resa eller ett mer spännande äventyr, kan MrJet hjälpa dig att organisera en oförglömlig resa till Londrina.

Flyg och hotell i Londrina

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Londrina till alla roliga äventyr under vistelsen så att din semester i Londrina blir så bra den någonsin kan bli.

När du ordnar både flyg och hotell genom oss får du mer pengar kvar i plånboken.

Med allt du någonsin kan tänka dig samlat på ett enda ställe är det hur enkelt som helst att utforma den perfekta semestern. Över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över gör att du kan sitta i luften på nolltid.

Krävs det fortfarande uppmuntran för att ta steget? Vi gör allt för att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du råkar hitta ett pris som är lägre än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi möter det och ger dig tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Vi ordnar så att du kan uppleva allt från pulserande storstäder till gröna oaser. Så damma av resväskan och lyssna på äventyraren inom dig. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Londrina

I den här delen av Parana bor det ungefär 470 000 invånare.

Huvudstaden i landet, Brasilia, ligger 920 km norr om Londrina medan Ibiporã ligger 25 km åt norr.

Planerar du att ha roligt med barnen på er resa till Londrina? På Apucarana Municipal Forest och Solar das Aguas Quentes vattenpark kommer hela familjen garanterat att roa sig.

Du måste försöka hålla ögonen öppna när de skickliga förarna mullrar genom banan vid Ayrton Senna International Circuit. Det räcker med en blinkning och så missar du dem!

Du måste inte vara en trädgårdsmästare för att njuta av de fantastiska växtarrangemangen och välskötta trädgårdarna när du besöker Londrinas botaniska trädgård. Ta en promenad på de slingrande stigarna och se om det finns några föreläsningar.

I stämning för en lunch utomhus? Ta med lite tilltugg och stanna vid Arthur Thomas park eller Parque Biguaçu för en skön och avkopplande picknick. Du kan också koppla av med din favoritbok och betrakta världen med andra ögon när du besöker Parque do Japão och 7:e september-torget.

Här kan du hitta flera vackra, naturliga turistattraktioner. En av de bästa är Salto do Apucaraninha.

Känns det som om du behöver ladda om batterierna? Då är den vackra naturen på Ingaparken och Parque Mata dos Godoy perfekt för dig. Parque Daisaku Ikeda har också en oslagbar natur som inte får missas.

Bejaka ditt nyfika jag med en resa till Londrina Planetarium. Under din vistelse, glöm inte att förhöra dig om eventuella särskilda utställningar. Lita på oss - du vill inte missa något!

Londrina konstmuseum innehåller många vackra och intressanta konstverk. Be om att få höra mer om konstnären om du faller för något specifikt.

Upptäck historiska Londrina och förstå dig på nutiden bättre genom att besöka Londrina historiska museum. Bacia do Parana-museet och Parana lantbruksmuseum berättar också om områdets fascinerande och unika arv.

Om du uppskattar historiens Londrina är ett besök till Paranas federala tekniska universitet något du inte får missa.

Ta reda på mer om stadens religiösa traditioner genom ett besök vid Catedral Nossa Senhora de Lourdes och Santa Cruz-kapellet. Skulle du vilja få en ännu större inblick i de religiösa traditionerna som förknippas med Londrina? Bege dig då till Londrina stadskatedral och Catedral Nossa Senhora da Glória.

Ett riktigt bra sätt att komma Londrina in på djupet är att tillbringa en dag på stadens livliga allmänna platser. Hitta ett bra ställe på Tomi Nakagawa-torget eller Rocha Pombo-torget där du kan betrakta hur vardagen ser ut för lokalborna. Praça Napoleão Moreira da Silva är också en plats där du kan stanna till, beundra omgivningen och uppleva en känsla av gemenskap.

Under en resa till Londrina kan du få uppleva en plats där historien aldrig glöms bort. Tillsammans med andra minnesmärken i området bidrar Nybyggarmonumentet och O Passageiro-monumentet till att hålla liv i berättelser från regionens historia. Det finns många intressanta historier som vi kan lära oss från, och du kan upptäcka fler av dem under en utflykt till Horacio Sabino Coimbra-monumentet och Marco Zero shoppingcenter.

Bränner plånboken i fickan? Du kan besöka många affärer på Catuai shoppingcenter och Center North shoppingcenter. Avenida shoppingcenter och Stadsmarknad är två andra platser där du också kan hitta souvenirer och småsaker.

Se en av de uppmärksammade föreställningarna på Calil Haddad-teatern eller Maristateatern. Concha Acustica-monumentet och Teatro Zaqueu de Melo är två andra platser som är värda att besöka. Glöm inte att ta reda på vad som står på programmet här också.

Karta

Londrina - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

ibis budget Maringa

ibis budget Maringa

Av Horacio Raccanello Filho, 5105, Maringa
  2.5 av 5.0
   
   

  Detta hotell i Maringa ligger en kvarts promenad från Avenida shoppingcenter, Banestado Teatro och Willie Davids Stadium. Stadsmarknad och Ingaparken ligger ...

  ibis budget Maringa295 kr

  28 mars - 29 mars

  ibis budget Maringa295 kr
  ibis Maringa

  ibis Maringa

  Avenida Quinze De Novembro 129, Maringa, PR
   2.5 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Zona 01 ligger en kvarts promenad från Maringas katedral och Ingaparken. Universidade Estadual de Maringa och Jodoshu Nippakuji buddistempel ligger ...

   ibis Maringa361 kr

   13 mars - 14 mars

   ibis Maringa361 kr
   ibis Londrina Shopping

   ibis Londrina Shopping

   Av Martiniano do Valle Filho Numero 355, Marco Zero, Londrina
    3.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell nära flygplatsen ligger tio minuters promenad från Marco Zero shoppingcenter och O Passageiro-monumentet. Rei Faical-mosken och Teatro Ouro Verde ...

    ibis Londrina Shopping397 kr

    29 mars - 30 mars

    ibis Londrina Shopping397 kr
    Blue Tree Premium Londrina

    Blue Tree Premium Londrina

    Avenida Juscelino Kubitschek, 1356, Londrina, PR
     3.5 av 5.0
      
      

     Detta hotell i Londrina ligger mindre än 2 km från 7:e september-torget, Londrina stadskatedral och Igapósjön. Teatro Zaqueu de Melo och Concha Acustica-monumentet ...

     Blue Tree Premium Londrina500 kr

     29 feb. - 1 mars

     Blue Tree Premium Londrina500 kr
     Hotel Deville Business Maringá

     Hotel Deville Business Maringá

     Avenida Herval, 26, Maringa, PR
      4.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell i Zona 01 ligger nära Maringas katedral och Catedral Nossa Senhora da Glória. Maristateatern och Praça Napoleão Moreira da Silva ligger också en ...

      Hotel Deville Business Maringá573 kr

      29 feb. - 1 mars

      Hotel Deville Business Maringá573 kr
      Bristol Londrina Residence

      Bristol Londrina Residence

      Rua Goias, 877 - Centro, Londrina, PR
       3.0 av 5.0
        
        

       Detta lägenhetshotell i Centro ligger fem minuters promenad från Schoenstatts helgedom och 7:e september-torget. Teatro Zaqueu de Melo och Concha Acustica-monumentet ...

       Bristol Londrina Residence441 kr

       29 feb. - 1 mars

       Bristol Londrina Residence441 kr
       San Lucas Hotel

       San Lucas Hotel

        3.0 av 5.0
         
         

        Detta hotell i Sarandi ligger mindre än en mil från Jodoshu Nippakuji buddistempel, Ingaparken och Maringas katedral. Mindre än 15 km härifrån hittar du Universidade ...

        San Lucas Hotel424 kr

        29 feb. - 1 mars

        San Lucas Hotel424 kr
        Golden Ingá Hotel

        Golden Ingá Hotel

        RUA NEO ALVES MARTINS. 2398, Maringa
         3.0 av 5.0
          
          

         Detta hotell i Zona 01 ligger tio minuters promenad från Praça Napoleão Moreira da Silva, Maringas katedral och Catedral Nossa Senhora da Glória. Avenida shoppingcenter ...

         Golden Ingá Hotel710 kr

         28 mars - 29 mars

         Golden Ingá Hotel710 kr
         Hotel Metrópole Maringá

         Hotel Metrópole Maringá

         Av XV de Novembro, 470 - Zone 01, Maringa, PR
          4.0 av 5.0
           
           

          Detta hotell i Zona 01 ligger tio minuters promenad från Maringas katedral, Catedral Nossa Senhora da Glória och Praça Napoleão Moreira da Silva. Avenida shoppingcenter ...

          Hotel Metrópole Maringá451 kr

          29 feb. - 1 mars

          Hotel Metrópole Maringá451 kr
          Bourbon Londrina Business Hotel

          Bourbon Londrina Business Hotel

          Alameda Miguel Blasi, 40, Londrina, PR
           3.5 av 5.0
            
            

           Detta hotell i Centro ligger nära Londrina stadskatedral, Teatro Zaqueu de Melo och 7:e september-torget. Teatro Ouro Verde och Rocha Pombo-torget ligger också ...

           Bourbon Londrina Business Hotel574 kr

           29 feb. - 1 mars

           Bourbon Londrina Business Hotel574 kr

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma