Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Londrina

Vare sig du är intresserad av en lugn resa eller ett mer spännande äventyr, kan MrJet hjälpa dig att organisera en oförglömlig resa till Londrina.

Flyg och hotell i Londrina

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Londrina till alla roliga äventyr under vistelsen så att din semester i Londrina blir så bra den någonsin kan bli.

När du ordnar både flyg och hotell genom oss får du mer pengar kvar i plånboken.

Med allt du någonsin kan tänka dig samlat på ett enda ställe är det hur enkelt som helst att utforma den perfekta semestern. Över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över gör att du kan sitta i luften på nolltid.

Krävs det fortfarande uppmuntran för att ta steget? Vi gör allt för att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du råkar hitta ett pris som är lägre än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi möter det och ger dig tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Vi ordnar så att du kan uppleva allt från pulserande storstäder till gröna oaser. Så damma av resväskan och lyssna på äventyraren inom dig. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Londrina

I den här delen av Parana bor det ungefär 470 000 invånare.

Huvudstaden i landet, Brasilia, ligger 920 km norr om Londrina medan Ibiporã ligger 25 km åt norr.

Planerar du att ha roligt med barnen på er resa till Londrina? På Apucarana Municipal Forest och Solar das Aguas Quentes vattenpark kommer hela familjen garanterat att roa sig.

Du måste försöka hålla ögonen öppna när de skickliga förarna mullrar genom banan vid Ayrton Senna International Circuit. Det räcker med en blinkning och så missar du dem!

Du måste inte vara en trädgårdsmästare för att njuta av de fantastiska växtarrangemangen och välskötta trädgårdarna när du besöker Londrinas botaniska trädgård. Ta en promenad på de slingrande stigarna och se om det finns några föreläsningar.

I stämning för en lunch utomhus? Ta med lite tilltugg och stanna vid Arthur Thomas park eller Parque Biguaçu för en skön och avkopplande picknick. Du kan också koppla av med din favoritbok och betrakta världen med andra ögon när du besöker Parque do Japão och 7:e september-torget.

Här kan du hitta flera vackra, naturliga turistattraktioner. En av de bästa är Salto do Apucaraninha.

Känns det som om du behöver ladda om batterierna? Då är den vackra naturen på Ingaparken och Parque Mata dos Godoy perfekt för dig. Parque Daisaku Ikeda har också en oslagbar natur som inte får missas.

Bejaka ditt nyfika jag med en resa till Londrina Planetarium. Under din vistelse, glöm inte att förhöra dig om eventuella särskilda utställningar. Lita på oss - du vill inte missa något!

Londrina konstmuseum innehåller många vackra och intressanta konstverk. Be om att få höra mer om konstnären om du faller för något specifikt.

Upptäck historiska Londrina och förstå dig på nutiden bättre genom att besöka Londrina historiska museum. Bacia do Parana-museet och Parana lantbruksmuseum berättar också om områdets fascinerande och unika arv.

Om du uppskattar historiens Londrina är ett besök till Paranas federala tekniska universitet något du inte får missa.

Ta reda på mer om stadens religiösa traditioner genom ett besök vid Catedral Nossa Senhora de Lourdes och Santa Cruz-kapellet. Skulle du vilja få en ännu större inblick i de religiösa traditionerna som förknippas med Londrina? Bege dig då till Londrina stadskatedral och Catedral Nossa Senhora da Glória.

Ett riktigt bra sätt att komma Londrina in på djupet är att tillbringa en dag på stadens livliga allmänna platser. Hitta ett bra ställe på Tomi Nakagawa-torget eller Rocha Pombo-torget där du kan betrakta hur vardagen ser ut för lokalborna. Praça Napoleão Moreira da Silva är också en plats där du kan stanna till, beundra omgivningen och uppleva en känsla av gemenskap.

Under en resa till Londrina kan du få uppleva en plats där historien aldrig glöms bort. Tillsammans med andra minnesmärken i området bidrar Nybyggarmonumentet och O Passageiro-monumentet till att hålla liv i berättelser från regionens historia. Det finns många intressanta historier som vi kan lära oss från, och du kan upptäcka fler av dem under en utflykt till Horacio Sabino Coimbra-monumentet och Marco Zero shoppingcenter.

Bränner plånboken i fickan? Du kan besöka många affärer på Catuai shoppingcenter och Center North shoppingcenter. Avenida shoppingcenter och Stadsmarknad är två andra platser där du också kan hitta souvenirer och småsaker.

Se en av de uppmärksammade föreställningarna på Calil Haddad-teatern eller Maristateatern. Concha Acustica-monumentet och Teatro Zaqueu de Melo är två andra platser som är värda att besöka. Glöm inte att ta reda på vad som står på programmet här också.

Karta

Londrina - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Sumatra Hotel e Centro de Convenções

Sumatra Hotel e Centro de Convenções

Rua Senador Souza Naves 803 - Centro, Londrina, PR
  3.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell i Centro ligger tio minuters promenad från Schoenstatts helgedom, Concha Acustica-monumentet och Hospital Do Coração. Teatro Zaqueu de Melo och ...

  Sumatra Hotel e Centro de Convenções275 kr

  8 aug. - 9 aug.

  Sumatra Hotel e Centro de Convenções275 kr
  Hotel Deville Business Maringá

  Hotel Deville Business Maringá

  Avenida Herval, 26, Maringa, PR
   4.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Zona 01 ligger fem minuters promenad från Maringas katedral och Ingaparken. Maristateatern och Praça Napoleão Moreira da Silva ligger också en ...

   Hotel Deville Business Maringá438 kr

   8 aug. - 9 aug.

   Hotel Deville Business Maringá438 kr
   Londres Royal Hotel

   Londres Royal Hotel

   Rua Acre, 60, Londrina, Paraná
    3.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Londrina ligger tio minuters promenad från Tomi Nakagawa-torget och O Passageiro-monumentet. Marco Zero shoppingcenter och Londrina Planetarium ...

    Londres Royal Hotel269 kr

    8 aug. - 9 aug.

    Londres Royal Hotel269 kr
    Harbor Self Cidade Verde

    Harbor Self Cidade Verde

    Rua Santos Dumont, 2516, Maringa, PR
     3.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell i Zona 01 ligger tio minuters promenad från Praça Napoleão Moreira da Silva, Maringas katedral och Avenida shoppingcenter. Ingaparken och Stadsmarknad ...

     Harbor Self Cidade Verde317 kr

     8 aug. - 9 aug.

     Harbor Self Cidade Verde317 kr
     Bristol Londrina Residence

     Bristol Londrina Residence

     Rua Goias, 877 - Centro, Londrina, PR
      3.0 av 5.0
       
       

      Detta lägenhetshotell i Centro ligger fem minuters promenad från Schoenstatts helgedom och 7:e september-torget. Teatro Zaqueu de Melo och Concha Acustica-monumentet ...

      Bristol Londrina Residence372 kr

      8 aug. - 9 aug.

      Bristol Londrina Residence372 kr
      ibis budget Maringa

      ibis budget Maringa

      Av Horacio Raccanello Filho, 5105, Maringa
       2.5 av 5.0
        
        

       Detta hotell i Maringa ligger tio minuters promenad från Avenida shoppingcenter och Ingaparken. Banestado Teatro och Willie Davids Stadium ligger också en kvarts ...

       ibis budget Maringa233 kr

       8 aug. - 9 aug.

       ibis budget Maringa233 kr
       Hotel Hiperion

       Hotel Hiperion

       R. Mitsuzo Taguchi 305, Maringa, PR
        3.0 av 5.0
         
         

        Detta hotell ligger mitt i Maringa, 1,7 km från Jodoshu Nippakuji buddistempel och mindre än 5 km från Ingaparken och Maringas katedral. Universidade Estadual ...

        Hotel Hiperion205 kr

        9 aug. - 10 aug.

        Hotel Hiperion205 kr
        Hotel Ipiranga

        Hotel Ipiranga

        Av. Tamandare, 409, Maringa, PR
         2.5 av 5.0
          
          

         Detta hotell ligger i Zona 01, tio minuters promenad från Avenida shoppingcenter, Praça Napoleão Moreira da Silva och Willie Davids Stadium. Stadsmarknad och ...

         Hotel Ipiranga226 kr

         8 aug. - 9 aug.

         Hotel Ipiranga226 kr
         Hotel Lago das Pedras

         Hotel Lago das Pedras

         Br 369 Km, 197, Apucarana, PR
          2.5 av 5.0
           
           

          Detta familjevänliga hotell vid sjön ligger mindre än en mil från Catedral Nossa Senhora de Lourdes, Center North shoppingcenter och Parque Biguaçu. Apucarana ...

          Hotel Lago das Pedras474 kr

          10 aug. - 11 aug.

          Hotel Lago das Pedras474 kr
          Blue Tree Premium Londrina

          Blue Tree Premium Londrina

          Avenida Juscelino Kubitschek, 1356, Londrina, PR
           3.5 av 5.0
            
            

           Detta hotell i Londrina ligger mindre än 2 km från 7:e september-torget, Londrina stadskatedral och Igapósjön. Teatro Zaqueu de Melo och Concha Acustica-monumentet ...

           Blue Tree Premium Londrina374 kr

           9 aug. - 10 aug.

           Blue Tree Premium Londrina374 kr

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma