Resor till Llantrisant

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Llantrisant med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Llantrisant

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Llantrisant
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Llantrisant

Flyg och hotell i Llantrisant

Llantrisant väntar. Låt MrJet hjälpa dig att ordna den bästa dealen på flyg och hotell till Llantrisant.

Du får fantastiska rabatter om du väljer att ordna både biljetter och boende med oss.

Vi kan inte komma på något mer underbart än en stressfri semester. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över kan du enkelt boka nästa oförglömliga äventyr.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka en paketresa med MrJet idag och om du råkar hitta ett billigare erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Oavsett om du är ute efter en pulserande storstad eller en lugn och stärkande paus från vardagen, så hjälper vi dig att hitta precis det du vill ha. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Llantrisant

Cardiff är så mycket mer än bara en spännande stadskärna. Llantrisant är ett område som bara väntar på att bli upptäckt. I den nationella huvudstaden med ungefär 300 000 invånare kommer du träffa en hel del intressanta människor. Är du osäker på var Llantrisant ligger? Om ditt flyg landar på Cardiff Intl. behöver du sedan åka 17 km åt norr. Från stadens centrum ligger det istället 16 km åt nordväst.

För att få en bättre bild av den här staden ska du försöka ta dig till några av de närliggande områdena. I Pontyclun, Talbot Green och Beddau finns det gott om spännande sevärdheter.

Du kommer aldrig att sakna något att göra i centrala Cardiff. Cardiff Castle och Wales Millennium Centre kommer att fascinera dig i timtal. Techniquest och Llandaff-katedralen bör även de inkluderas i resor till centrum.

Hotell i Llantrisant

Även vana resenärer bör vara ute i god tid för att boka boende här. Llantrisant erbjuder nämligen bara 6 boenden. Dem kan du hitta mer information om i vår reseguide.

Som tur är finns det rum för alla plånböcker i Llantrisant. Om du känner för att spara pengar utan att släppa på kvalitet kan du boka in dig på antingen The Bear Hotel (63 High Street) eller Haveli Hotel (Coedcae Lane). Du kan istället låta den trevliga personalen på Vale Resort eller Llanerch Vineyard behandla dig som en kung eller drottning. Du är ju faktiskt på semester!