Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Lizard Island

Känner du dig redo för en resa till Lizard Island? Cape York Peninsula kryllar av otroligt vackra stränder, regnskogar och bäckar som garanterar en lyckad semester.

Flyg och hotell i Lizard Island

Att resa är att upptäcka nya platser. När du är redo att omfamna de unika sevärdheterna med flyg och hotell till Lizard Island, kan MrJet hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena på det du behöver för en underbar resa.

Vad sägs om mer pengar i plånboken? Du har möjlighet att spara stort om du bestämmer dig för att fixa både flyg och hotellrum med oss.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över, har det aldrig varit så enkelt att få ett break från vardagen.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och sedan snubblar över ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden. Hur låter det?

Har du inte väntat länge nog på att bejaka din inre äventyrare? Från imponerande metropoler till spänningsfyllda äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Lizard Island

Lizard Island ligger ungefär 2 300 km norr om huvudstaden Canberra.

Ta med picknickkorgen och en flaska bubbel och fira semestern medan solen går ner på Coconut Beach. Stranden ligger bara 2 km från Lizard Island.

Vill du vidga dina vyer? Hope Vale ligger bara 55 km från Lizard Island, och Cooktown finner du 90 km åt sydväst. Ta en tur och upptäck området runt omkring.

Känner du för något lite aktivare? Prova på vandringar eller turer med terrängfordon om du vill ge dig ut på ett äventyr i regionens naturlandskap.

Om barnen är trötta på sightseeing kan det vara en bra idé att koppla av med fiske från land eller viltsafari.

Du behöver inte ta med guideboken när du ger dig iväg på guidade naturvandringar, viltsafari och safari. Din guide kan upplysa dig om den senaste informationen.

Om du inte skulle säga nej till att blöta ner dig lite under din semester i Lizard Island kan vattenaktiviteter som bad och snorkling vara perfekta för dig.

Regionens konstgallerier och verkstäder för hantverk har något som passar alla slags turister. Planera in ett besök för att se vad som finns att uppleva där.

Glöm inte att markera 26 januari i din almanacka. I Lizard Island betyder det bara en sak – Australiens nationaldag. Det är en viktig dag med firande och en utmärkt tid att vara i regionen på.

Med bara en liten andel av din semesterkassa kvar att spendera kan du passa på att fixa några souvenirer från underbara Cape York Peninsula innan det är dags att åka hem.

Den närmaste flygplatsen är Cooktown (CTN), som ligger 90 km söder om Lizard Island. Försäkra dig om att du har gott om tid på dig att nå fram.

Karta

Lizard Island - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Lizard Island Resort - All Inclusive

Lizard Island Resort - All Inclusive

Pmb 40, Lizard Island, QLD
    5.0 av 5.0
     
     

    Denna resort ligger vid stranden i Lizard Island, 0,1 km från Korallhavet och 0,6 km från Coconut Beach.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma