Reserestriktioner kan gälla för Zambia, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Livingstone

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Livingstone med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Livingstone

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Livingstone
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Livingstone

Flyg och hotell i Livingstone

Gör det enkelt och låt reseexperterna på MrJet boka flyg och hotell till Livingstone. Flygbiljetter, boende och otroliga upplevelser — vi tar hand om alla bokningar. Allt som finns kvar för dig att göra är att ställa väckarklockan!

Om du bokar någon av våra paketresor till Livingstone, det vill säga både flygresa och boende med oss, kan du spara pengar.

Med en stor samling på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över är alternativen oändliga oavsett var du är på väg.

Och glöm inte att om du bokar din paketresa genom MrJet och snubblar över ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Ta fram resväskorna. Det är dags att åka! Från platt öken till snötäckta bergstoppar och alla strandnära paradis däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Livingstone

Det spelar ingen roll om du reser med andra eller själv, en resa till Livingstone har något för alla.

I den här delen av Zambia bor det omkring 110 000 invånare.

Landets huvudstad, Lusaka, ligger 380 km nordöst om Livingstone medan Mukuni ligger 12 km åt öster.

Gillar du fantastiska naturupplevelser? Då ska du besöka Devil's Pool. Fallets mäktiga kraft blir ett minne för livet.

Sluta kolla Twitter, stäng av aviseringarna och lägg ifrån dig mobilen. Varför inte spendera dagen ute i naturen i stället? Mosi-oa-Tunya nationalpark är perfekt att börja på.

På Nynäshamns järnvägsmuseum och Livingstone Museum får ni en intressant eftermiddag. Kolla upp vilka utställningar som visas innan besöket.

Ett sätt att förstå dagens samhälle på är att läsa på om det förflutna. Ta reda på vad som format denna stad till det den är idag genom att besöka Victoria Falls Field Museum och Maramba Cultural Museum.

Victoria Falls Bridge är en konstant del av staden. Lokalbefolkningen tar den för givet, men de flesta som besöker bron blir imponerade av denna struktur från en svunnen tid.

Hotell i Livingstone

Det är inte så svårt att hitta boende i Livingstone och på MrJet har vi gjort det ännu lättare. Nu har vi nämligen samlat fler än 50 populära boenden på ett och samma ställe.

Vare sig du är ute efter ett något enklare boende eller ett lyxhotell har den här destinationen mycket att erbjuda. På Victoria Falls Restcamp and Lodges (Parkway Drive) och The N1 Hotel & Campsite Victoria Falls (266 Adam Stander Drive) får du utmärkt service för inte allt för mycket pengar. Om du istället vill skämma bort dig riktigt ordentligt under din vistelse kan Victoria Falls Safari Suites eller Royal Livingstone Victoria Falls Zambia Hotel by Anantara vara perfekt för dig. Här kan du luta dig tillbaka och låta den trevliga personalen göra det de gör bäst.