Resor till Levin

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Levin med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Levin

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Levin
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Levin

Kan du inte sluta drömma om Levin? MrJet är bäst på personliga resor, med flyg och hotell till Levin, vare sig det handlar om flera månaders expeditioner eller flyktiga resor.

Vill du ha mer pengar i plånboken? Du kan spara rejält genom att välja att fixa både flyg och hotell med oss.

Sök igenom vårt omfattande nätverk av över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden över hela världen. Oavsett vart du åker kan du flyga med stil och lämna stressen bakom dig.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka ett paketerbjudande genom MrJet idag och om du hittar ett erbjudande som är bättre än vårt inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och lämnar tillbaka skillnaden.

Det är vårt jobb att hjälpa dig att hitta äventyrslusten! Vare sig du ämnar klättra i berg lära dig att laga lokala specialiteter, så ser vi till att det händer. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Levin

Fantiserar du om fantastiska stränder, kustslätter och skogar? En resa till Levin kommer ta dig till all naturlig skönhet som Manawatu - Wanganui erbjuder.

Levin ligger 85 km nordöst om Wellington, landets huvudstad.

Glöm bort all stress där hemma med en avkopplande stund på Levin Racecourse.

Packa solkrämen och en picknickkorg och lägg dig i solen på South Beach eller Paraparaumu Beach, två av de finaste stränderna i området.

Utforska de naturliga sevärdheterna i närheten av Levin. Två unika platser som är värda ett besök är Otaki Gorge, 25 km bort, och Nga Manu naturreservat, 35 km bort.

Är du ett stort fan av basket? Leta då fram kläder i gröna och vita färger och se Manawatu Jets kämpa mot segern på Arena Manawatu. Arenan, som ligger 40 km bort, i Palmerston North, är också hemmaplan för Wellington Hurricanes och Manawatu Turbos och anordnar dessutom ofta olika liveframträdanden.

Ta reda på vad som händer vid Levin Public Gardens. Denna sevärdhet brukar ofta rekommenderas av de som bor här.

Med bara en liten del av din semesterbudget kvar ska du inte glömma att köpa några souvenirer från fantastiska Manawatu - Wanganui innan det är dags att åka hem.

Med lite förberedelse ska det inte vara så svårt att ta sig till Wellington Intl. (WLG), som är den närmaste flygplatsen. Den ligger omkring 90 km åt sydväst från de centrala delarna av Levin.

Hotell i Levin

Glöm inte att boka boende långt i förväg, eftersom det bara finns 5 olika boenden att välja på. Du hittar mer information om dem i vår reseguide.

Bassingers Motor Lodge och Mountain View Motel, Levin rekommenderas av många resenärer vilket gör det enkelt för dig att välja boende.