Resor till Larnaca

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Larnaca med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Larnaca

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Larnaca
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Larnaca

Vare sig din dröm är att åka till Larnaca för en snabb visit eller för en längre tid kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Larnaca, så att din resa blir perfekt för just dig.

Få mer över till spännande aktiviteter när du ordnar både flyg och hotellrum med oss.

Fly vardagens rutiner med med några enkla musklick. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 internationella hotell är du alltid nära härliga nya upplevelser.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka en paketresa genom MrJet idag och om du lyckas hitta ett bättre erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så matchar vi det och lämnar tillbaka skillnaden.

Vi ordnar så att du kan utforska allt från pulserande storstäder till gröna oaser. Så packa dina väskor och låt äventyrslusten styra. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Larnaca

Larnaca är kanske det ultimata resmålet för dig? Boka en resa till Larnaca och upptäck allt staden har att erbjuda.

Det är förstås inte bara byggnaderna och sevärdheterna som gör en stad unik, det är också människorna. I den här delen av Larnaca bor det 72 000 invånare.

För att komma till Larnaca från Nikosia, huvudstaden i landet, måste du resa 40 km åt sydöst. En annan bra referenspunkt är Troulli, som ligger 11 km åt norr.

Hela familjen kommer att ha roligt på Cyprus International State Fair och Fatsa vaxmuseum på semestern i Larnaca. Om inte det är tillräckligt för att göra barnen trötta kan ni även besöka Water World Ayia Napa vattenpark eller Parko Paliatso Luna Park.

Genom glaset kan du se de olika undervattensdjuren när de tar sig fram i bassängerna på Protaras Ocean Aquarium.

Du måste inte vara ett barn för att uppskatta ett besök på Camel Park! Besökare i alla åldrar kommer att ha många möjligheter att träffa de fascinerande djuren genom ett antal välgenomtänkta uppvisningar.

Tillbringa en avkopplande dag med att utforska Larnacas offentliga trädgård och CyHerbia Botanical Park and Labyrinth, där du kan hitta en fantastisk variation av lokala växter.

Ta en andningspaus från ditt hektiska sightseeingschema och sträck ut dig i gräset när du besöker Acropolis-parken och Faneromeni-parken. Fundera också på att tillbringa en avkopplande dag med att utforska Theofilos Georgiadis park och Ayia Napas skulpturpark.

Sätt dig en stund på stranden och njut av stillheten vid Larnacas saltvattensjö.

Packa picknickkorgen, ta på solbrillorna och bege dig till Finikoudesstrand eller Nissi Beach. Grekiska viken (strand) och Trinity Beach är två andra stränder som du bör se innan du åker hem.

Ibland kan det vara bra att ha lite egentid. Då ska du ha en dagsutflykt till Grekiska uddens nationella skogspark och Kärleksbron. Här kan du se unika fåglar eller bara njuta av den vackra utsikten.

Älskar du att strosa runt på museum? Då ska du kolla programmet på Agia Varvara kloster och Ugglemuseum. Om du gillar att gå på utställningar ska du också se vad som visas på Postmuseum eller Shacolas Tower Museum & Observatory.

Få mer information om sjöfartens historia i regionen samtidigt som du beundrar de sjöfartsrelaterade historier och artefakter som ställs ut på Thalassa Sjöfartsmuseum.

Du finner en massa exemplar och annat från naturen på Cyperns museum (arkeologiskt museum) och Pierides arkeologiska museum. Om du vill veta mer om denna mångsidiga planet, fortsätt till Avgorou etnografiskt museum och Naturhistoriska museet.

Skaffa dig en stark kaffe – du ska utforska gallerier hela dagen. Cyperns folkkonstmuseum är en imponerande utgångspunkt för ditt äventyr. Fortsätt sedan till de spännande utställningar som Loukia och Michael Zampelas konstmuseum och NiMac erbjuder.

Vill du få en inblick i historiska Larnaca? Besök då Kamares akvedukt och Famagusta stadsport (stadsport, kulturcenter). Choirokitia neolitiska plats och Ayia Napas akvedukt är också värda din tid.

Besök Larnaca slott och lär dig om varför byggnaden var viktig för regionens försvar. När du blickar upp mot murarna är det lätt att föreställa sig de hårda strider som för länge sedan utkämpades rakt under dina fötter.

Ärkebiskopens palats har varit hemvist åt många berömda människor genom tiderna. Denna fantastiska boning med sitt påkostade möblemang och ståtliga exteriör byggdes definitivt för att imponera.

Vare sig du är en spirituell person eller inte kommer platser för tillbedjan, såsom Hala Sultan Tekke moskén och Ayia Napa-klostret, vara några av de mest rofyllda sevärdheterna du kommer få uppleva under resans gång. Ett annat alternativ är att fråga om det finns någon rundtur av Saint Pauls katedral och Sankt Lasaros kyrka.

Det har sagts att utforskandet av nya platser lämnar dig mållös och gör dig till en berättare. Du kommer att ha ännu mer att berätta om du besöker några av de mindre kända attraktionerna i Larnaca, såsom Fig Tree Bay, Cyperns bibliotek och Kommunbiblioteket.

Hotell i Larnaca

Är det äntligen dags att hitta ditt perfekta boende i Larnaca? I vår reseguide hittar du ett stort antal populära boenden. Se till att du bokar i tid.

Du behöver inte lägga ut allt för mycket för att bo en natt i Larnaca. Achilleos City Hotel vid Dimosthenous Mitsi och Livadhiotis City Hotel vid 50, Nicolaou Rossou St är två utmärkta alternativ för dig som vill lägga pengar på annat. Å andra sidan så är du ändå på semester. Så det är förståeligt om du vill unna dig något. Den trevliga personalen på Golden Tulip Golden Bay Beach Hotel och Palm Beach Hotel & Bungalows kommer se efter alla dina behov.