Resor till Lakes Entrance

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Lakes Entrance med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Lakes Entrance

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Lakes Entrance
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Lakes Entrance

När tiden är inne att lämna vardagen och upptäcka nya platser, kan en resa till Lakes Entrance vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Lakes Entrance.

Genom oss kan du spara pengar om du väljer att boka både flygbiljetter och hotellrum samtidigt.

Med allt du kan tänkas behöva på ett enda ställe är det hur enkelt som helst att arrangera den perfekta resan. Över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över innebär att du kan sitta i luften på nolltid.

Vi erbjuder även en prisgaranti. Det innebär att om du hittar en bättre paketresa inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Vi kan hjälpa dig att upptäcka allt från pulserande storstäder till vindlande kustvägar. Så packa dina väskor och låt äventyrslusten styra. Det är dags att komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Lakes Entrance

Planera en resa till Lakes Entrance, en stad full av sevärdheter som bara väntar på att bli upptäckta.

I den här staden bor runt 6 000 invånare.

Om du reser 270 km åt väster från Lakes Entrance kommer du till Melbourne, huvudstaden i Victoria. Om du reser 3 km åt öster kommer du till Lake Bunga.

Barnen kan göra volter och stå på händer tills de är nöjda när du besöker Lakes Entrance Lookout, ett bra ställe att springa av sig lite energi på.

Finns det några guidade turer till fots? Finns det något intressant denna helg? Du kommer att hitta svaret på alla dina frågor om din vistelse hos Lakes Entrance turistinformation.

En vacker omgivning kan ha en uppvilande effekt. Buchan Caves är en perfekt plats för lite egentid.

Det kan vara både överväldigande och tankeväckande att se hur varierande naturens arter och skapelser är. Se dem alla på samma ställe på Griffith's Sea Shell Museum and Marine Display.

Cunningham Foot Bridge är en viktig del av stadens historia som du borde se till att gå över. Denna bro har hjälpt befolkningen i Lakes Entrance korsa vattendrag sedan urminnes tider.

Du kanske inte kan svinga klubban som golfmästarna Tiger Woods och Ben Hogan, med det behöver inte hindra dig från att spela en runda på Lakes Entrance golfklubb eller Lakes View Golf Course.

Hotell i Lakes Entrance

Har du äntligen bokat din resa till Lakes Entrance? Då kanske du behöver någonstans att bo också? Låt oss på MrJet hjälpa dig. Vi har fler än 34 olika boenden att välja mellan.

Du kommer vakna på rätt sida när du bokar ett par nätter på något av de populära hotellen The Lakes Apartments och Ultimate Holiday Apartments.