Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Lahore

På en resa till Lahore finns mycket att se, göra och uppleva för besökare i alla åldrar. Läs mer för att få veta mer om de mest imponerande platserna.

Flyg och hotell i Lahore

Vi tror att varje resande är unik på sitt eget sätt och du är inget undantag från regeln. Låt MrJet bygga den bästa semestern med flyg och hotell till Lahore för dig och dina vänner.

Om du bokar någon av våra paketresor till Lahore, det vill säga både flygbiljetter och hotell med oss, kan du spara pengar.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell. De är dina att välja bland med några få klick. Dags att sluta tveka och börja planera den ultimata semestern.

Vi kanske kan övertyga dig med vår prisgaranti? Om du hittar en bättre paketresa inom 48 timmar efter genomförd bokning möter vi det och och återbetalar skillnaden.

Gör dig redo att börja bocka av din bucket list. Oavsett om du vill åka till snötäckta berg eller heta ökenlandskap hjälper vi dig att förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Lahore

Det är förstås inte bara byggnader och sevärdheter som gör en stad unik, det är också människorna. I den här delen av Pakistan bor det 6 300 000 invånare.

Destinationen ligger 270 km från Islamabad, huvudstaden, och 25 km från Kiralgarh.

Beundra många fascinerande djur och lär dig om miljövård under en utflykt till Lahore Zoo.

Fyll en väska med bröd, ost och andra snacks och gå till Shah Jahans trädgård för picknick. Bagh-e Jinnah är också en fin plats för lunch ute i det fria.

Man behöver inte vara forskningsresande för att bevittna alla otroliga under i världen, i synnerhet när man har Lahoremuseet. Rummen här är sprängfyllda med fascinerande arter och fascinerande montrar.

Att spendera tid vid Punjabs universitet och National College of Arts är ett mycket bra sätt att få uppleva dåtidens Lahore.

De som älskar militärhistoria får inte missa Lahore Fort och Sheesh Mahal under resan till Lahore. Föreställ dig de episka belägringarna som utspelade sig här och lär dig mer om lokalbefolkningens vardag.

Oavsett vilken tro du har är det något med platser för tillbedjan som stillar själen. Badshahimoskén är verkligen ett måste för alla som söker sinnesfrid.

Om du råkar promenera förbi Minar-e-Pakistan eller Jahangirs grav under din resa till Lahore ska du se till att du stannar och reflekterar en liten stund. Du kan även undersöka dessa byggnaders intressanta ursprung.

Hotell i Lahore

Har du funderat på att stanna i några dagar? Tänk då på att boka tidigt eftersom Lahore endast har några få boenden. I vår reseguide kan du läsa mer om dem.

När det finns så pass bra alternativ som Hotel One Gulberg och Hotel One Down Town att välja och vraka mellan kan du ta dig från flygplatsen och in i en skön dusch på nolltid.

Karta

Lahore - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Pearl Continental Lahore

Pearl Continental Lahore

Shahrah-e-Quaid-e-Azam, The Mall, Lahore
  4.5 av 5.0
   
   

  Detta hotell i lyxstil i Mall Road ligger 1 km från Bagh-e Jinnah och 2,2 km från Lahore Zoo. Punjabs universitet och Lahoremuseet ligger också 5 km ...

  Pearl Continental Lahore1 094 kr

  5 juni - 6 juni

  Pearl Continental Lahore1 094 kr
  Hilton Suites

  Hilton Suites

  89 A-B2 Gulberg III Near Hussain Chowk, Lahore
   3.5 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Gulberg ligger 0,1 km från M.M. Allam Road och 2,1 km från Gaddafi-stadion. Lahore Zoo och Packages Mall ligger också mindre än en mil ...

   Hilton Suites688 kr

   2 juni - 3 juni

   Hilton Suites688 kr
   Four Points by Sheraton Lahore

   Four Points by Sheraton Lahore

    3.5 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Lahore ligger en kvarts promenad från Bagh-e Jinnah och Lahore Zoo. Lahore Fort ligger 4,2 km härifrån.

    Four Points by Sheraton Lahore733 kr

    12 juni - 13 juni

    Four Points by Sheraton Lahore733 kr
    Avari Lahore

    Avari Lahore

    87 Shahrah E Quaid E Azam, Lahore
     5.0 av 5.0
      
      

     Detta hotell i lyxstil i Mall Road ligger en kvarts promenad från Punjabs universitet och Lahore Zoo. Lahore Fort ligger 3,5 km härifrån.

     Avari Lahore679 kr

     2 juni - 3 juni

     Avari Lahore679 kr
     Furnished House for Rent In Lahore

     Furnished House for Rent In Lahore

     42-G Commercia Area Phase-1 DHA, Lahore
       
       

      Denna semesterbostad i Lahore ligger 3,2 km från Packages Mall och mindre än 15 km från M.M. Allam Road och Gaddafi-stadion. Liberty Market och Bagh-e Jinnah ...

      Faletti's Express Hotel

      Faletti's Express Hotel

       3.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell i Lahore ligger 3,8 km från Packages Mall och 4,4 km från M.M. Allam Road. Gaddafi-stadion och Liberty Market ligger också mindre än en mil ...

       Faletti's Express Hotel406 kr

       2 juni - 3 juni

       Faletti's Express Hotel406 kr
       Royal Swiss Lahore

       Royal Swiss Lahore

         
         

        Detta hotell i Lahore ligger mindre än 15 km från Joyland, M.M. Allam Road och Bagh-e Jinnah. Lahore Zoo och Sozo Water Park ligger också mindre än två mil ...

        Royal Swiss Lahore1 462 kr

        2 juni - 3 juni

        Royal Swiss Lahore1 462 kr
        Luxus Grand Hotel

        Luxus Grand Hotel

        4-Egerton Road, Opposite Aiwan-e-Iqbal, Lahore
         4.0 av 5.0
          
          

         Detta hotell i centrala Lahore ligger mindre än 2 km från Bagh-e Jinnah och Lahore Zoo. Lahore Fort ligger 4,3 km härifrån.

         Luxus Grand Hotel939 kr

         11 juni - 12 juni

         Luxus Grand Hotel939 kr
         The Residency Hotel

         The Residency Hotel

          4.0 av 5.0
           
           

          Detta hotell i centrala Lahore ligger 2,5 km från M.M. Allam Road och 4,3 km från Lahore Zoo. Bagh-e Jinnah och Liberty Market ligger också 5 km härifrån.

          The Residency Hotel622 kr

          2 juni - 3 juni

          The Residency Hotel622 kr
          Hotel One Gulberg

          Hotel One Gulberg

          40 A/2 Mehmood Ali Kasoori Rd, Gulberg lll, Lahore
           3.5 av 5.0
            
            

           Detta hotell i Gulberg ligger en kvarts promenad från M.M. Allam Road och Liberty Market. Gaddafi-stadion ligger 2,7 km härifrån.

           Hotel One Gulberg597 kr

           16 juni - 17 juni

           Hotel One Gulberg597 kr

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma