Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Resor till La Union

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till La Union med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i La Union

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i La Union
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i La Union

Flyg och hotell i La Union

Drömmer du om La Union? Det skickliga teamet på MrJet är mästare på allt från utflykter och biluthyrning till flyg och hotell i La Union.

Spara pengar genom att boka flygbiljetter och hotell på samma gång.

Om du bokar din resa genom oss finns det ingen gräns för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med en global databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella boenden kan du få allt du någonsin har drömt om.

Krävs det fortfarande mer uppmuntran? Vi arbetar hårt för att ge dig fantastiska erbjudanden, så om du snubblar över ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi matchar det och ger dig tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Packa dina resväskor. Det är dags att åka! Från ökensand till höga berg och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till La Union

La Union är ditt nästa resmål. När du bor i detta unika område har du möjlighet att uppleva precis allt du vill i Murcia, oavsett vilken typ av resa du gillar. I och med att staden befolkas av 440 000 människor lär du inte känna dig ensam. De trevliga lokalborna gör detta till en minnesvärd semester. Är du osäker på hur man tar sig till La Union? Från Alicante Intl. går du av planet, haffar en taxi och beger dig 80 km åt söder. Om du anländer från stadens centrum ska du istället åka 45 km åt sydöst.

Med en mängd av stadens mest populära turistattraktioner alldeles i närheten är La Union en turistdröm. Med allt från Castillo de la Concepcion till Santa Maria de Gracia-kyrkan hittar du alltid något att göra här. Även Museo Nacional de Arqueología Subacuática och Museo de Carruajes y Motocicletas Zamar är självklara sevärdheter, som du dessutom enkelt kan ta dig till. För att få en bättre bild av denna spännande stad ska du passa på att besöka de närbelägna områdena El Lazareto och Las Oliveras.

Parque Minero de La Unión och Batería de Cenizas har många berättelser att förtälja. Oavsett om du är historienörd eller inte, så kommer du ändå att lära dig någonting när du besöker dessa gamla platser.

Hotell i La Union

Se till att boka boende tidigt, eftersom det bara finns 6 olika boenden att välja på. Du hittar mer information om dem i vår reseguide.

La Manga Club Hotel Príncipe Felipe och Montemares Golf - Luxury Apartments är väl värda ett besök. Om något faller dig i smaken gäller det att boka med en gång. Dessa etablissemang är eftertraktade för sina mysiga sängar och välkomnande personal.