Resor till Kuwait City

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kuwait City med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kuwait City

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kuwait City
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Kuwait City

Kan du inte sluta drömma om Kuwait City? MrJet är bäst på personliga resor, med flyg och hotell till Kuwait City, vare sig det gäller flera månaders äventyr eller uppfriskande miniresor.

Om du bokar någon av våra paketresor till Kuwait City, det vill säga både flygbiljetter och hotell med oss, kan du spara stort.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell över hela världen. Du kan välja bland dem med bara ett fåtal klick. Så sluta tveka och börja arrangera semestern du alltid drömt om.

Krävs det fortfarande lite mer uppmuntran? Vårt team arbetar hårt för att ge dig fantastiska paketpriser, så om du råkar snubbla över ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi matchar det och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Från städerna som aldrig sover till de mest rofyllda byarna. Det finns äventyr att upptäcka över hela vår jord. Nu är det äntligen dags att leta fram passet och bege sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Kuwait City

Upptäck de många sevärdheterna i Kuwait City, en destination som som har något för alla.

Det är förstås inte bara byggnaderna och sevärdheterna som gör en stad speciell, det är också människorna. I den här delen av Kuwait bor det 60 000 invånare.

Du kan skapa oförglömliga minnen från semestern i Kuwait City för hela familjen på Aqua Park.

Vill du upptäcka stadens mest spännande plats? Då ska du planera en utflykt till Kuwaits zoo, där hela familjen kan titta på många arter i det spännande djurriket.

Vill du känna gräset mellan tårna och se molnen passera ovanför ditt huvud? Organisera då en utflykt till några av Kuwait City's stadsparker såsom Fahaheel Park eller Fintas Park.

Hitta en bra plats i solen på Marina Bay Beach. Här kan du njuta av den vackra havsutsikten och bara koppla av i flera timmar om du vill.

Bekräfta tekniknörden i dig med en resa till Kuwait Scientific Center. Under ditt besök, glöm inte att förhöra dig om eventuella särskilda utställningar. Du kan lita på oss - du vill inte missa något!

Lär dig om hur staden såg ut förr i tiden under ett besök på Kuwaits nationalmuseum. Museets föremål, utställningar och bilder berättar om de människor och händelser som har format denna stad till vad den är idag.

Om du någonsin har stått inför att inreda ett hem kommer du bli imponerad av det fantastiska arbete som har lagts ned på den överdådiga designen i Seif-palatset.

Om du ser fram emot att få en bättre förståelse för den lokala tron kan du göra en pilgrimsresa till Stora moskén.

När du besöker Kuwait City hittar du flera shoppingcenter att strosa runt i, som till exempel The Avenues Mall och Souq Sharqs köpcenter. Och om du inte har tröttnat på affärer kan du även fortsätta till Al Manshar Mall Complex eller Al Kout Mall.

Förstå skillnaden mellan en lobwedge och en sandwedge medan du njuter av golfbanan på Sahara Club.

Hotell i Kuwait City

I den här huvudstaden finns det ett flertal roliga saker att se och göra. Men se till att du bokar boende tidigt. I vår reseguide hittar du 72 av de bästa som Kuwait City har att erbjuda.

Om du bokar in dig på ett av våra rekommenderade hotell kommer den professionella personalen göra så att du får en underbar vistelse. JW Marriott Hotel Kuwait City och Sheraton Kuwait, A Luxury Collection Hotel, Kuwait City är värda ett besök.