Reserestriktioner kan gälla för Japan, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Kutchan

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kutchan med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kutchan

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kutchan
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Kutchan

Flyg och hotell i Kutchan

Längtar du efter att boka flyg och hotell till Kutchan? Med hjälp av det duktiga teamet på MrJet kan du skräddarsy en vistelse du kommer att minnas för alltid.

Få mer pengar över till spännande aktiviteter när du köper både flygresa och hotellrum med oss.

Med en ständigt växande databas på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över kan du välja och vraka oavsett var du är på väg.

Med vår prisgaranti behöver du inte oroa dig! Om du hittar ett paketerbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar efter att du har bokat genom oss, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Från de mest fängslande städerna till de mest fridfulla oaserna. Det finns upplevelser att utforska i varje hörn av världen. Det är dags att packa väskorna och lämna vardagen! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Kutchan

Det är i områden som Kutchan som du kan upptäcka tjusningen med staden. Nu är det dags att börja utforska Niseko. I och med att staden bebos av 5 000 människor lär du inte känna dig ensam. De trevliga lokalborna kommer göra din semester oförglömlig. Flyger du till New Chitose? Då ska du vinka in en taxi och resa vidare 80 km åt väster. Om du istället reser från stadens centrum ska du ta dig 10 km åt norr.

Detta är en stad full av saker att se och göra, och du hittar många av dem nära Kutchan. Det är inte lätt att välja ut de bästa sevärheterna, men Niseko Mountain Resort Grand Hirafu (skidort) och Niseko Village är två du måste besöka. Glöm inte att även sätta upp Hangetsusjöns naturpark och Mount Yōtei på din lista över platser att besöka. För att få en bättre bild av denna livliga stad ska du tillbringa lite tid i de närliggande områdena Hirafu och Annupuri.

Ta med dig skidutrustningen och ge dig an backarna i Niseko Hanazono skidort och Kutchancho Asahigaoka skidanläggning.

Hotell i Kutchan

Hos oss på MrJet har vi gjort det betydligt enklare för dig att hitta ditt perfekta boende i Kutchan. Över 66 av dem hittar du nämligen i vår reseguide. Enkelt va?

Du behöver inte spendera allt för mycket för att bo en natt i Kutchan. AYA Niseko vid 195-1, Aza Yamada och Owashi Lodge vid 188-7 Aza-Yamada är två bra alternativ för dig som har en budget att hålla. Vill du kanske hellre skämma bort dig själv? Den professionella personalen på Kisetsukan och Powder Tracks kan se till att du får precis det du är ute efter.