Reserestriktioner kan gälla för Japan, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Kuromatsunai

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kuromatsunai med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kuromatsunai

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kuromatsunai
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Kuromatsunai

Flyg och hotell i Kuromatsunai-cho

Drömmer du om att åka till Kuromatsunai-cho? MrJet är mästare på skräddarsydda resor, med flyg och hotell till Kuromatsunai-cho, vare sig det gäller flera månaders vistelser eller flyktiga resor.

Genom oss kan du få bra rabatter om du väljer att boka både flyg och hotellrum samtidigt.

Om du bokar din semester med oss finns det inga gränser för hur oförglömlig din vistelse kan bli. Med en global databas på över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella boenden kan du få allt du föreställt dig.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka ett paketerbjudande med MrJet idag och om du lyckas hitta ett billigare erbjudande inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Aldrig har det varit lägligare än nu att börja bocka av din bucket list. Vare sig du drömmer om höga bergstoppar eller soldränkta stränder ser vi till att du kan förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Kuromatsunai-cho

De som älskar naturen kommer njuta av en resa till Kuromatsunai-cho. Här kommer du enkelt kunna ta dig till de underbara kustslätter som Hokkaido har att erbjuda.

Huvudstaden Tokyo ligger cirka 780 km söder om Kuromatsunai-cho.

Packa en mumsig picknickkorg och njut av maten på Shimamu Beach eller Otamoi Beach.

I området kan du besöka många naturupplevelser, såsom Kanrosui, 30 km bort, och Shōwa-shinzan, som ligger 50 km bort.

Snowboardälskare från hela världen åker till Rusutsu-turistort och Niseko Mountain Resort Grand Hirafu (skidort) varje säsong. Ta liften upp till toppen för att förstå varför.

Har du lust att vidga dina vyer? Kaikawa ligger bara 13 km nordöst om Kuromatsunai-cho, och Suttsu-cho hittar du 15 km åt nordväst. Ta en tur i bilen och utforska området runt omkring Kuromatsunai-cho.

Yoichi, 70 km bort, är perfekt för en dagsutflykt. Här hittar du inte bara Fruits Park Niki, Yoichis risvinsbryggeri och Yoichi Space Dome, utan även fantastiska sevärdheter som Nikka whiskeydistilleri och Yamamoto Sightseeing Orchard.

Upptäck regionen från ett unikt perspektiv med bergsklättring eller vandringar. Båda lockar många som vill ut på äventyr i närområdet.

När det gäller avkoppling finns det inget som slår att ta sig ut i friska luften och prova på cykelturer eller fågelskådning.

Känner du dig stressad under din semester i Kuromatsunai-cho? Boka i så fall in dig på guidade naturvandringar, viltsafari, cykelturer, stadsvandringar och kulinariska rundturer, så får du ut så mycket som möjligt av din resa.

Till och med de mest äventyrslystna av resenärer bävar inför blotta tanken på ballongflygning. Varför inte besegra din rädsla och prova?

Känner du för att plaska runt i vattnet? Smörj in solkrämen och låt din inre sjöjungfru ta över med forsränning eller kanotpaddling.

Du kan vara fattig i japanska yen i slutet av din semester, men du kommer att vara rik på otroliga upplevelser. 後でお会いしましょう (Atode o ai shimashou) Kuromatsunai-cho!

Om du flyger in och ut kommer du troligen att landa på Okushiri (OIR), som ligger 95 km från Kuromatsunai-cho. Packa dina resväskor, hitta en bekväm resväg och sätt på alarmet på mobilen!