Resor till Kühlungsborn

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kühlungsborn med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Kühlungsborn:

centrovital SPA & Sports Hotel
Rocco Forte Hotel De Rome Berlin
Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade
Goodman's Living
Hotel Adlon Kempinski

Semesterpaket i Kühlungsborn på tre nätter

centrovital SPA & Sports Hotel
Rocco Forte Hotel De Rome Berlin
Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade
Goodman's Living
Hotel Adlon Kempinski

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kühlungsborn

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kühlungsborn
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Kühlungsborn

Flyg och hotell i Kühlungsborn

Varje resenär är unik på sitt sätt och du är med all sannolikhet inget undantag. Låt MrJet bygga den optimala resan med flyg och hotell till Kühlungsborn för dig idag.

Nu kan du spara stort genom att boka flygresa och hotellrum genom oss.

Vi har över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell. De är dina att välja bland med bara ett fåtal klick. Dags att sluta tveka och börja utforma den perfekta resan.

Kom ihåg att om du bokar din paketresa genom MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och och ger dig tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Ta fram resväskorna. Det är dags att åka! Från oändlig öken till höga berg och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att hitta äventyraren inom dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Kühlungsborn

Willkommen till Kühlungsborn! En semester i Kühlungsborn tar dig till regionen Östersjökusten och kommer med alla möjliga överraskningar.

Från Kühlungsborn kan du bege dig 60 km åt söder för att hamna i den intressanta staden Schwerin. Du kan också styra kosan åt väster och åka väster, så kommer du till en annan viktig stad, Kiel.

I Rostock, som ligger 25 km bort, kan du hitta många förträffliga sevärdheter. Det är definivt värt att boka in en dag här och besöka Rathaus, Neuer Markt och Marienkirche. Det blir ett av semesterns bästa minne.

Ta bilen till Warnemünde strand eller Zingsts strand och njut av en lugn eftermiddag i solen.

Du behöver inte resa långt för att se två underbara naturupplevelser. Satower See ligger bara 19 km från Kühlungsborn, och IGA Park hittar du 20 km bort.

Åk till en annan era när du vandrar runt Ostsee-Grenzturm Kühlungsborn. Denna historiska plats har många historier att berätta.

Inget är mer spännande än en match i fotboll. Upplev FC Hansa Rostock kämpa för att ta hem segern på hemmaarenan Ostseestadion, en fantastisk anläggnng 25 km bort, i Hansaviertel.

Föredrar du grön eller svart? I Sommerrodelbahn und Affenwald hittar du backar för både nybörjare och vana skidåkare. Här finns också en utsikt som inte går av för hackor!

Bege dig till den omtyckta sevärdheten Ostseebad Kühlungsborn . Här får hela familjen ett bra semesterminne.

Det är alltid lite svårt att säga Auf Wiedersehen till Kühlungsborn, men vi är säkra på att du haft en underbar resa.

Närmaste flygplats är Laage (RLG), som ligger 45 km sydöst om Kühlungsborn. Försäkra dig om att du ger dig själv tillräckligt med tid att nå fram.

Hotell i Kühlungsborn

Till och med vana resenärer ska vara ute i god tid för att boka boende här. Kühlungsborn erbjuder endast 19 olika boenden. Dem kan du få mer information om i vår reseguide.

Upstalsboom Hotelresidenz & SPA Kühlungsborn och Morada Strandhotel Ostseebad Kühlungsborn rekommenderas av många resenärer vilket gör det enkelt för dig att hitta ett bra boende.