Resor till Kowloon

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kowloon med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kowloon

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kowloon
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Kowloon

Kan du inte sluta dagdrömma om Kowloon? MrJet är riktiga experter på personliga resor, med flyg och hotell till Kowloon, vare sig det gäller långa expeditioner eller weekendlånga miniresor.

Om du ordnar både flygresa och hotellrum med oss har du ännu mer pengar till sevärdheter och aktiviteter.

Om du bokar med oss finns det inga gränser för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med en global databas på över 500 partnerflygbolag and more than 500 000 boenden världen över kan du få allt du kan tänka dig.

Kom ihåg att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och får syn på ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och återbetalar skillnaden enligt vår prisgaranti. Tryggare än så kan det inte bli!

Vi har alla våra egna unika reseambitioner. Oavsett om dina inkluderar rofyllda dagar på stranden eller hisnande äventyr kan vi hjälpa dig att få precis det du är ute efter. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Kowloon

Det är på platser som Kowloon som du kan få upptäcka stadens karaktär. Nu är det dags att börja utforska Hongkong. Eftersom den här staden bebos av 7 000 000 invånare lär du inte känna dig ensam. De trevliga lokalborna gör detta till en minnesvärd semester. Kommer du att flyga till Shenzhen Intl? Då ska du slänga in väskorna i en taxi och bege dig 55 km åt sydöst. Om du istället kommer från centrum ska du ta dig 6 km åt nordöst.

Kowloon är ett paradis för turister. Flera av stadens främsta sevärdheter går att hitta i närheten av detta intressanta område, inklusive Soho och Madame Tussauds. Se även till att utforska Lan Kwai Fong och Ocean Park. För att få ett bättre helhetsintryck av denna livliga stad ska du passa på att besöka de närbelägna områdena To Kwa Wan och Kowloon City.

Från Kowloon tar du dig enkelt till Bank of China Tower, ett klassiskt resmål som fängslar turister från världens alla hörn. Attraktionen ligger endast 6 km åt sydväst.

Börjar du känna dig rastlös i Kowloon? Gå då ut och upplev Pacific Place och University of Hong Kong, två sevärdheter i stadskärnan. Victoria Park och Flower Market är också obligatoriska hållpunkter i samband med ett besök i stadskärnan.

Förbättra din kännedom om regionen när du besöker Hong Kongs kulturcenter, Edge Gallery, Hong Kong Arts Centre och Grotto Fine Art. Dessa kulturella attraktioner får inte missas!

Ingenting stimulerar din kreativitet som en eftermiddag på ett galleri. Här kan du beundra många imponerande konstverk när du besöker Hong Kongs Konstmuseum och Asia Art Archive.

Fråga efter om det finns några speciella evenemang planerade innan du promenerar vidare för att se på verken när du besöker Hong Kongs Rymdmuseum, Dialogue in the Dark, Police Museum och Hong Kongs Vetenskapsmuseum.

Det finns ingenting som liknar spänningen i luften när en show håller på att komma igång. Sätt dig på din plats och se när ridån går upp när du besöker City Hall Concert Hall, Sunbeam Theatre, Yau Ma Tei-teatern och Ko Shan Theatre.

Ibland kan barn ha roligt på ganska osannolika ställen. Överaska dem med att fara till Hong Kongs centralbibliotek och City Hall Public Library.

Snoopy World och Pariserhjulet i Hongkong är några häftiga platser att ta med knattarna till för en rolig och äventyrlig dag.

Om du vill komma närmare moder jord, bör du åka till Sky 100, Lion Rock Country Park och Lion's Rock.

För att upptäcka några lokala djur och plantor, ta dig till HongKongs zoo and botaniska trädgård och Charter Garden.

Oavsett om du önskar ta en avkopplande promenad eller kasta frisbee med dina vänner är de närliggande grönområdena underbara platser att vara på. Du kan välja mellan Kowloon Park, Fa Hui-parken, Kowloon Walled City Park och Hong Kong-parken.

Ibland är det lättaste sättet att lära känna en ny plats att gå i butiker. Kom ihåg att göra ett stopp vid Harbour City, Nathan Roads shoppingområde, Ladies' Market och Times Square-varuhuset.

Uppskatta en rolig och pedagogisk historielektion när du besöker Avenue of Stars, International Commerce Centre, Regeringsbyggnaden och Hong Kongs stadshus. Du kan helt enkelt inte jämföra med att läsa om dem i en bok.

Om du är intresserad av heliga sevärdheter är det värt att besöka Wong Tai Sin-templet, Man Mo-templet, Tin Hau-templet och Kowloon Mosque and Islamic Centre.

Hotell i Kowloon

Med så många bra boenden kan det kännas svårt att välja. Med vår reseguide blir det dock lite lättare. Just nu har vi inte mindre än 406 boenden på ett och samma ställe.

Om du hellre lägger pengar på nya upplevelser och aktiviteter än på ett hotellrum kan antingen Panda's Hostel - Moment eller Rent-a-Room Hong Kong vara precis det du är ute efter. Om du däremot är en sådan person som vill unna dig lite på semestern skulle The Peninsula Hong Kong eller The Ritz Carlton Hong Kong passa dig bättre.

Eller gillar du tanken att reservera ett rum nära Harbour City? InterContinental Hong Kong och Hullett House ligger båda inom en kort gångtur från den världskända sevärdheten.