Reserestriktioner kan gälla för Grekland, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Kotsiana

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kotsiana med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kotsiana

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kotsiana
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.
00

Flyg och hotell i Kotsiana

Vare sig du vill åka till Kotsiana för en minisemester eller för en längre tid kan MrJet hjälpa dig med flyg och hotell till Kotsiana, så att vistelsen passar dina önskemål.

Vem vill inte ha bra rabatt? När du ordnar paketresor med både flyg och hotellrum genom oss sparar du en rejäl slant.

Det finns inte mycket som är mer avkopplande än en stressfri semester. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden över hela världen är du aldrig långt från nästa oförglömliga äventyr.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter att du har bokat genom oss, så garanterar vi att vi matchar det och betalar tillbaka skillnaden.

Det är vårt jobb att hjälpa dig att hitta äventyrslusten! Vare sig du ämnar dyka med hajar lära dig att laga lokala specialiteter, så förverkligar vi dina drömmar. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Kotsiana

Områdena kring Chania har alltid något överraskande att bjuda på. Du kan få uppleva en del av detta när du besöker Kotsiana, som du hittar 30 km väster om stadskärnan. Från Ioannis Daskalogiannis behöver du åka 40 km åt väster. Vinka in en taxi, stuva in dina väskor i bagageutrymmet och ge dig ut på nya äventyr!

Kotsiana har en hel del att erbjuda, men det betyder inte att du borde hoppa över de angränsande områdena. Faleliana, Pervolakia och Potamidha ska du verkligen se till att besöka.

Om du vill ha magnifika sevärdheter i centrum, så har du att välja på. En av favoriterna Chania fyr.

Hotell i Kotsiana

Vill du ha hjälp med att hitta ett boende? Du hittar massor av rekommenderade boenden i Kotsiana samlade i vår reseguide.

Du behöver inte lägga ut allt för mycket för att bo en natt i Kotsiana. Mirtilos Studios & Apartments vid Kissamos och Christina Beach Hotel vid Kasteli är två utmärkta alternativ för dig som vill komma undan billigt. Om du istället vill skämma bort dig själv är Avra Imperial Beach Resort & Spa och Cavo Spada Luxury Sports & Leisure Resort & Spa två alternativ som skulle passa dig.