Resor till Koronadal

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Koronadal med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Koronadal

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Koronadal
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Koronadal

Drömmer du om Koronadal? Det hjälpsamma teamet på MrJet är experter på allt från utflykter och biluthyrning till flyg och hotell i Koronadal.

Alla älskar ett bra erbjudande! När du bokar paketresor med både flygresa och hotellrum genom oss kan du spara stort.

Det finns inte mycket som är härligare än en välplanerad resa. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen är du bara några få klick från att boka nästa häftiga äventyr.

Vi är så säkra på våra priser att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och råkar hitta ett erbjudande som är billigare än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Låt oss hjälpa dig att hitta äventyrslusten! Vare sig du ämnar erövra höjder eller njuta av en god bok i en stillsam oas, så förverkligar vi dina drömmar. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Koronadal

Din resa till Koronadal kommer att överraska med en egen och unik charm.

Koronadal ligger cirka 1 000 km sydöst om huvudstaden i Filippinerna, Manila.

En strand som rekommenderas varmt bland både resenärer och traktens invånare är Gumasa Beach som ligger 80 km bort. Här kan du verkligen njuta av att du är på semester!

Spendera en stund vid Lake Sebu . Denna naturliga sevärdhet hittar du 30 km från Koronadal och rekommenderas ofta av både turister och invånare.

Vill du se vad som finns i trakten runt Koronadal? Två platser som vi kan rekommendera är Tupi, som ligger 16 km bort, och Surallah, 25 km bort.

Finns det något bättre sätt att upptäcka mer om en plats på än att vara där under nationaldagsfirandet? Det är ofta många evenemang som ordnas under Filippinernas självständighetsdag den 12 juni.

Det är kanske dags att ta farväl, men din resa slutar inte riktigt ännu. Din familj och dina vänner kommer be om att få se bilder från spännande Soccsksargen under en lång tid framöver!

Redo att flyga hem? Packa dina väskor, sätt på alarmet och staka ut vägen till Allah Valley (AAV). Flygplatsen ligger omkring 17 km sydväst om Koronadal.