Reserestriktioner kan gälla för Sydafrika, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Knysna

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Knysna med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Knysna

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Knysna
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Knysna

Flyg och hotell i Knysna

Knysna väntar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av de bästa priserna på flyg och hotell till Knysna.

Få mer över till spännande aktiviteter när du ordnar både flyg och hotell med oss.

Det finns inget mer underbart än en välplanerad resa. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen är det närmare än du tror till nästa äventyr.

När du bokar din paketresa genom MrJet får du ta del av vår prisgaranti som innebär att om du får syn på ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och för tillbaka skillnaden.

Vi ordnar så att du kan njuta av allt från färgstarka storstäder till avlägsna tropiska öar. Så packa dina väskor och låt äventyrslusten styra. Nu är det äntligen dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Knysna

Är du på jakt efter ditt nästa stora äventyr? Din resa till Knysna är full av unika överraskningar som bara väntar på dig.

Visste du att 69 000 människor bor i den här staden? Du kommer helt säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan börjar närma sig sitt slut.

Knysna ligger 1 050 km sydväst om landets huvudstad, Pretoria, och 15 km nordväst om Noetzie.

Du måste inte vara ett barn för att uppskatta ett besök på Knysna, elefantpark! Både unga och gamla kommer att ha många möjligheter att komma nära de spännande djuren genom ett antal välgenomtänkta uppvisningar.

Har du tagit med dig vandringsskorna? Då ska du boka in en förmiddag i de vackra miljöerna vid Featherbed Nature Reserve eller Goukamma Nature and Marine Reserve. Pledge Nature Reserve är en annan enastående plats som varmt rekommenderas.

Eastern Head View Point borde definitivt stå högst upp på allas lista över saker att se i området. Det är ett av de mest välbesökta lokala landmärkena och kommer ge dig en chans att ta fantastiska bilder på semestern.

Behöver du jobba på din hållning? Är ditt grepp för löst? Inga problem. Golfälskare kan förfina sin teknik på Knysna golfklubb och Pezula Golf Club . Kanske vill du även tillbringa en dag med att försöka göra birdies och eagles på Simola Golf Course.

Hotell i Knysna

Det brukar inte vara svårt att hitta boende i Knysna och vi på MrJet har gjort det lättare. Nu har vi nämligen samlat över 73 rekommenderade boenden på ett och samma ställe.

Du behöver inte lägga ut allt för mycket för att bo en natt i Knysna. Jembjo's Knysna Lodge & Backpackers vid 4 Queen Street och African Jewel Lodge vid 2 Bond Street är två alternativ för dig som vill bo billigt. Du kanske hellre vill unna dig något? Den trevliga personalen på Number Eleven Self Catering Villa och Turbine Hotel and Spa kan se till att du får precis det du är ute efter.