Resor till Kiwengwa

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kiwengwa med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kiwengwa

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kiwengwa
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Kiwengwa

Flyg och hotell i Kiwengwa

Vare sig du drömmer om att resa till Kiwengwa för en snabb visit eller för en längre vistelse kan MrJet boka flyg och hotell till Kiwengwa, så att din resa blir perfekt för just dig.

Vem vill inte ha ett bra erbjudande? Om du bokar paketresor med både flygresa och hotellrum med oss sparar du pengar.

Fly vardagens rutiner med med några enstaka musklick. Med över 500 partnerflygbolag och och fler än 500 000 boenden världen över är du aldrig långt från fantastiska nya upplevelser.

När du bokar din paketresa genom MrJet kan du utnyttja vår prisgaranti som innebär att om du lyckas hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Är du redo att tillfredsställa äventyrslusten inom dig? Från imponerande metropoler till oanade äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Kiwengwa

Vare sig du är ute efter spännande äventyr eller avkoppling under din resa till Kiwengwa har du gott om valmöjligheter.

En av de mest imponerande städerna i Tanzania, Dar es Salaam, ligger 95 km söder om Kiwengwa.

Plocka ihop picknickkorgen och njut av en mysig lunch i solen på Nungwi Beach eller Kendwa strand.

Du behöver inte sitta i bilen en hel dag för att komma ut i naturen. Bara 17 km utanför Kiwengwa ligger Mnemba-ön, en av områdets mest rekommenderade naturattraktioner. Men ta även vägen förbi Prison Island, som ligger 25 km bort, om du har tid över.

Se efter vad som händer vid Kiwengwa Beach. Denna sevärdhet rekommenderas varmt av de som bor här.

Ta bilen 25 km bort från Kiwengwa, så hamnar du i Zanzibar Town. Här kan du bland annat se Slavmarknad och Old Fort, som rekommenderas av både turister och lokalinvånare.

Tanzanias nationaldag äger rum varje år den 26 april och firas i många delar av landet. Om du är här under denna tid, kommer det att vara nästan omöjligt att inte svepas med av alla festligheter!

Det är kanske dags att ta farväl, men din resa kommer garanterat att leva vidare. Din familj och dina vänner kommer be om att få se foton från fantastiska Zanzibar i veckor framöver!

När du är färdig att packa din väska och flyga mot din nästa destination, så är närmaste flygplats Zanzibar Intl. (ZNZ), 30 km sydväst om Kiwengwa.

Hotell i Kiwengwa

Har du äntligen bokat den där resan till Kiwengwa? Då kanske du måste hitta någonstans att bo också? Vi kan hjälpa dig med det. Vi har över 21 fantastiska boenden samlade på en plats.

Hoppas du på en lugn och skön semester? Känn hur varje muskel slappnar av när du kryper ned i sängen på Diamonds Mapenzi Beach - All Inclusive och Dream of Zanzibar.