Resor till Killarney

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Killarney med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Killarney

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Killarney
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Killarney

Flyg och hotell i Killarney

Drömmer du om Killarney? Det hjälpsamma teamet på MrJet kan ordna med allt från guidade turer och biluthyrning till flyg och hotell i Killarney.

Med oss kan du få bra rabatter om du bokar både flygbiljetter och hotellrum samtidigt.

Vill du ha vita lakan och frukosten serverad på takterrassen? Inga problem alls. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över att välja bland, är allt möjligt.

Nu kan du känna dig trygg med vår prisgaranti! Om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Från de mest glamorösa städerna till de lugnaste byarna. Det finns äventyr att utforska i världens alla hörn. Tiden är inne att packa väskorna och lämna vardagen! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Killarney

Kom bort från vardagslivet och planera en resa till Killarney.

Killarney ligger 260 km sydväst om landets huvudstad, Dublin, och 9 km öster om Beaufort.

Du kan skapa oförglömliga minnen från semestern i Killarney för stora som små på Killarney Cineplex.

Tycker barnen att det är spännande med djur? Ta med dem på ett besök till Coolwood Wildlife Park, där de kommer att upptäcka hur djuren beter sig, vilka läten de gör och mycket mer.

Vetenskapsmännen säger att ett besök i en park är ett lätt sätt att förbättra sin fysiska och mentala hälsa på. Det är tufft att argumentera mot vetenskapen, så glöm inte bort att kolla in Killarney National Park.

Njut av en naturlig vattenshow vid Torc vattenfall och O'Sullivan's Cascade och upplev vattenfallens magi på nära håll.

Behöver du komma bort ett tag? Då är den vackra miljön och det lugna vattnet vid Devil's Punch Bowl och Flodmötet perfekt.

I Killarney hittar du flera vackra naturliga miljöer, som bland andra Gap of Dunloe och Purple Mountain. Om du vill fortsätta utforska landets unika fauna ska du också åka till Innisfallen Island och Torc Mountain, två platser där det finns en fantastisk natur.

Skulle du vilja utforska historiens Killarney? Då ska du besöka Muckross House och Muckross Abbey. Om du inte har ont om tid borde du också besöka Aghadoe och Muckross Traditional Farm.

De tjocka stenväggarna och hägrande tornen gör Ross Castle till en imponerande byggnad. Beundra dess vackra yttre eller slut ögonen och föreställ dig hur man levde under dess storhetstid.

Vare sig du är religiös eller inte lär platser för dyrkan, såsom Killarney Cathedral och Presentation Convent, vara bland de mest rofyllda sevärdheterna du kommer besöka under resans gång. Killarney Methodist Church och St. Mary's Church är också betydelsefulla för stadens historia.

Ladies View borde definitivt stå överst på varje besökares lista över sevärdheter att utforska i området. Det är ett av de populäraste landmärkena i Killarney och kommer ge dig fantastiska bilder under din semester.

Ta på dina bästa kläder och njut av de underhållande föreställningarna som visas på INEC Killarney. Underhållningen här får ni inte missa.

Tillbringa dina dagar med att vässa ditt golfande på drivingrangen eller gå en trevlig golfrunda med några vänner på Killarney golfklubb och Ross golfklubb. Du kan också hyra klubbor och gå en runda på Castlerosse golf och Dunloe Golf Course.

Ibland är det de mindre välkända sevärdheterna på en destination som överraskar mest. Med det i åtanke kanske du ska planera ett besök till Killarney Riding Stables, Killarney Race Course och Saint Mary's Well.

Hotell i Killarney

Vi på MrJet har gjort det betydligt lättare för dig att välja ditt drömboende i Killarney. Du hittar nämligen över 54 av dem i vår reseguide. Enkelt va?

Vill du ha tips? The Europe Hotel & Resort och Killarney Park Hotel är förträffliga alternativ när det kommer till att erbjuda utmärkt service och underbara sängar.