Reserestriktioner kan gälla för Ukraina, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Kiev

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kiev med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kiev

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kiev
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Kiev

0

Flyg och hotell i Kiev

Vi tror att varje resenär är helt och hållet unik och du är med all sannolikhet inget undantag från regeln. Låt MrJet bygga den mest passande semestern med flyg och hotell till Kiev för dig och din familj.

Om du bokar flygbiljetter och boende på samma gång kan vi hjälpa dig att spara en rejäl slant.

Vill du ha lakan av egyptisk bomull och middagen serverad i en roterande restaurang? Det ordnar vi. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 internationella hotell att välja bland, är ingenting omöjligt.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter att du har bokat genom oss, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Vi kan hjälpa dig att upptäcka allt från färgstarka storstäder till vindlande kustvägar. Så packa dina väskor och lyssna på äventyraren inom dig. Det är dags att komma iväg! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Kiev

Packa väskorna och gör dig redo att resa till Kiev! En resa hit kommer du sent att glömma.

Att få nya vänner är en viktig del av att resa, och med 2 800 000 människor som bor här kommer du helt säkert att få många möjligheter.

Det kan vara svårt att hitta aktiviteter som alla i familjen tycker om. Som tur är finns det attraktioner såsom Kievs vaxmuseum, Terminalvattenparken och Experimentanium som gör att detta inte blir ett problem på resan till Kiev.

Tycker barnen om djur? Ta med dem på ett besök till Kievs djurpark, där de kommer att upptäcka vad djuren äter, vilka läten de gör och mycket mer.

Se den prakt som skapas när naturen och människan jobbar tillsammans när du besöker A.V. Fomin botaniska trädgård. Om du inte redan är en entusiastisk trädgårdsmästare, skulle en glimt av dessa magnifika blomsterarrangemang vara tillräckligt för att få dig att byta åsikt.

Om du önskar en paus från betongdjungeln, planera en utflykt till en grönskande oas som Askolds grav eller Obolonska-kajen. Eller få lite träning och låt barnen springa av sig genom att promenera runt i Peremoha-parken och Kyoto-parken.

Packa snorkeln och en picknickkorg och spendera några timmar på Hydropark. Sist i är en badkruka!

Planera in en dag ute i naturen och bege dig till Bortre grottorna eller Volodymyr-kullparken. Här hittar du både unika fåglar och vackra omgivningar.

Älskar du att ta in ny kunskap? Då ska du sätta Tjernobylmuseet och Ukrainska statliga museet för det stora patriotiska kriget högt upp på din lista över saker som du vill se när du är här. Fråga personalen om deras guidade turer, Om du gillar att gå på museum får du heller inte missa Statliga flygmuseet eller Ukrainas bok- och tryckmuseum.

Vetenskapens värld slutar aldrig att förvåna. Bredda dina kunskaper om det senaste inom teknik och innovationer på Kiev Planetarium och Taras Shevchenko-universitets astronomiska observatorium. För ännu fler tankeväckande upplevelser, lägg till Veterinärmedicinska historiska museet och Ukrainas nationella vetenskapsakademi i din kalender.

Konstintresserade reser långa sträckor för att se de underbara samlingarna i Kiev. Ukrainas nationella konstmuseum och Gorodetskyhuset är ofta dit de styr kosan först. Du kan också se vilka evenemang som hålls i Museum of Western and Oriental Art och Ryska konstmuseet i Kiev på din semester i Kiev.

Res tillbaka i tiden och lär dig mer om de händelser och människor som bidragit till att forma denna region på Mikhail Bulgakov-museet och Taras Shevchenko-nationalmuseet. Om du inte fått nog av det förflutna kan du ta dig vidare till Kulturhistoriska museet och Museum för ukrainsk folkkonst och konsthantverk.

Ett bra sätt att ta del av områdets förflutna är att besöka betydelsefulla, historiska sevärdheter. Besöker du Gyllene bron och Den okände soldatens grav får du chansen att uppleva historiens Kiev. Om det inte räcker för att du ska nöja dig kan du bege dig till Babi Yar och Nationella Taras Sjevtjenko-universitetet i Kiev.

Utforska den enorma fästningen Kievs fort och lär dig om vad det var som gjorde den så svår att inta. När man står vid dess murar är det lätt att föreställa sig de otäcka strider som ägde rum under dina fötter.

Mariyinskypalatset är en av de viktigaste byggnaderna i Kiev, och har huserat en mängd prominenta personer.

Alla som har ett intresse för att lära sig mer om områdets religiösa historia borde besöka St. Andrews kyrka och S:t Sophias katedral. Klippklostret i Kiev och S:t Mikaels katedral brukar vara intressanta för många turister med en spirituell nyfikenhet.

Det är mycket bättre att reflektera över sitt liv och kunna säga "tänk att jag gjorde det där", istället för "tänk om jag ändå hade gjort det där". Så när du ändå är här bör du ta tillfället i akt att besöka några av de mindre kända attraktionerna, såsom Ukrainas nationella historiska bibliotek och M17 moderna konstcentrum. Glöm inte att stanna till vid PinchukArtCentre och Shcherbenko-konstcentret.

Hotell i Kiev

Visst är det spännande att boka semester? I vår reseguide hittar du 122 högt ansedda boenden i Kiev, så det är bara att se vilket som passar dig!

Om du hellre spenderar pengar på nya upplevelser och aktiviteter än på ett hotellrum kan antingen Lukyanovsky eller Park Hostel vara det du är ute efter. Å andra sidan så är du ändå på semester. Så det är inte konstigt om du vill lyxa till det lite. Den professionella personalen på Hyatt Regency Kiev och InterContinental Kiev kommer se till att din vistelse blir precis som du vill att den ska vara.