Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Khujirt

Det är alltid en bra idé att röra sig bort från de vanliga turiststråken. Väljer du att resa till Khujirt kan du utforska de vackra, mindre besökta platserna i Mongoliet.

Flyg och hotell i Khujirt

Khujirt väntar. Låt MrJet hjälpa dig att ordna de bästa priserna på flyg och hotell till Khujirt.

Om du bokar en paketresa till Khujirt, det vill säga både flygbiljetter och hotellrum med oss, kan du spara stort.

Föredrar du lunch och middag vid takpoolen? Inga problem alls. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen att välja mellan, är allt möjligt.

Vi erbjuder även en prisgaranti. Det innebär att om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Stunden är inne! Följ äventyraren inom dig oavsett var den leder. Varje destination är fylld av roliga överraskningar och helt nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Khujirt

Landets huvudstad Ulaanbaatar ligger runt 330 km öster om Khujirt.

Känner du för en aktiv semester? Prova på skridskoåkning eller terrängcykling om du vill ge dig ut på ett äventyr i regionens naturlandskap.

När det handlar om avkoppling finns det inget som slår att ta sig ut i friska luften och prova på cykelturer eller fiske från land.

Låt din guide organisera det hela så kan du istället umgås med andra resenärer som också följer med på guidade naturvandringar, cykelturer, stadsvandringar och kulinariska rundturer.

Du kan uppleva Mongoliet från ett nytt perspektiv så länge du inte har något emot att ge dig ut från torra land. Området är nämligen en perfekt lekplats för dig som vill prova på spännande vattenaktiviteter, som bad och kanotpaddling.

Snowboarding och skidåkning är populära val bland de som letar efter något att göra när snön faller på. Se bara till att inte glömma att packa med ordentliga mössor och halsdukar.

Man planerar ofta resan efter väderleksrapporten, men för vissa upplevelser spelar det ingen roll om det regnar. Områdets konstmuseer, historiska museer, konstgallerier och teatrar kan du välja att besöka precis när du vill.

Om du vill utforska mer av omgivningarna ska du passa på att planera in ett besök till ett par av det omkringliggande områdets utomhusutställningar.

Om du ser fram emot att lära dig mer om regionens spännande historia, ska du planera in ett besök vid några ruiner, historiska stadsdelar och historiska palats. Leta fram kartan, läs på lite mer och hitta en favorit.

Om du vill veta mer om den lokala religionen ska du titta närmare på några av närområdets tempel och kloster. Även om du inte skulle få ett spirituellt uppvaknande så kommer du säkerligen hitta ett inre lugn.

Räknar du med att vara här den 11 juli? Då är turen på din sida. Varje år denna dag samlas hela landet för att fira Mongoliets självständighetsdag.

Dags att flyga hem? Packa din resväska, sätt på alarmet och planera resvägen till Chinggis Khaan Intl. (ULN). Flygplatsen är belägen cirka 320 km från Khujirt.

Karta

Khujirt - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Family Tour Guest House

Family Tour Guest House

Artsat 19, Door #1, Kharkhorin, Övörkhangai
  2.5 av 5.0
   
   

  Detta pensionat i Kharkhorin ligger 1,6 km från Erdene Zuu munkkloster och 3,4 km från Karakorum (Kharkhorin). Shankh-klostret ligger 22 km härifrån.

  Asa Land

  Asa Land

   3.5 av 5.0
    
    

   Detta fritidshus på landet ligger 4,9 km från Erdene Zuu munkkloster och 6 km från Karakorum (Kharkhorin). Shankh-klostret ligger 26,2 km härifrån.

   Gaya's guesthouse

   Gaya's guesthouse

    2.5 av 5.0
     
     

    Detta pensionat i Kharkhorin ligger 1,7 km från Erdene Zuu munkkloster och 2,6 km från Karakorum (Kharkhorin). Shankh-klostret ligger 21,6 km härifrån.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma