Resor till Kendall

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kendall med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kendall

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kendall
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Kendall

Flyg och hotell i Kendall

Vare sig du vill resa till Kendall för en minisemester eller för en längre resa kan MrJet boka flyg och hotell till Kendall, så att vistelsen blir precis som du vill.

Få mer pengar över till sevärdheter och nöjen när du ordnar både flygresa och boende genom oss.

Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell över hela världen, har det aldrig varit så enkelt att bryta sig loss från vardagen.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa med MrJet och sedan hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och återbetalar skillnaden. Hur låter det?

Alla har vi våra egna unika resedrömmar. Oavsett om dina inkluderar grönskande, ostörda oaser eller dramatiska äventyr vill vi hjälpa dig att få allt precis som du vill ha det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Kendall

Det är inte konstigt att New South Wales är en populär destination bland resenärer med tanke på områdets fantastiska landsbygd, stränder, kustslätter och berg. Om du vill besöka en plats varifrån du kan utforska denna region är en resa till Kendall perfekt för dig.

Huvudstaden Canberra ligger runt 520 km sydväst om Kendall.

Packa en välfylld picknickkorg och njut av maten i solen på Diamond Beach eller Seashells Beach.

Här måste du inte åka långt för att besöka några natursköna attraktioner. Harrington Beach State Park ligger nämligen bara 25 km från Kendall, och Manning Valley turistinformation hittar du 35 km bort.

Undrar du vad som finns alldeles inpå? Bara 1 km från Kendall ligger Kew, en populär destination med sevärdheter som Yoorigan National Park och Dooragan National Park. Men missa inte heller Middle Brother, 7 km från Kendall. Här kan du gå på enastående platser som Crowdy Bay National Park och North Brother Mountain.

Hoppa in i bilen och upptäck sevärdheterna i South West Rocks, 90 km från Kendall. Alldeles inpå kan du hitta enastående attraktioner som South West Rocks Country Club, Brighton Park och Horseshoe Bay Beach . Trial Bay Gaol och Arakoon National Park är också populära bland turister.

Utforska regionen från ett nytt perspektiv med bergsklättring eller vandringar. Båda är populära aktiviteter i närområdet.

När du vill göra något stillsamt och trevligt finns det inte mycket som slår att ta sig ut i friska luften och prova på fiske från land eller fågelskådning.

Ge dig iväg på en upptäcktsresa med en professionell guide och andra likasinnade resenärer. Det finns gott om alternativ att välja och vraka mellan i regionen, till exempel viltsafari, kulinariska rundturer och vingårdsturer.

Om du ska flyga tillbaka hem är det troligtvis en bra idé att planera din rutt till flygplatsen innan du åker. Från centrala Kendall behöver du åka cirka 25 km till Port Macquarie (PQQ), som är den närmast belägna flygplatsen.