Resor till Karikari Peninsula

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Karikari Peninsula med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Karikari Peninsula

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Karikari Peninsula
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Karikari Peninsula

Flyg och hotell i Karikari Peninsula

Vi tror att varje resande är helt och hållet unik och du är inget undantag. Låt MrJet bygga den bästa resan med flyg och hotell till Karikari Peninsula för dig och dina vänner.

Om du bokar någon av våra paketresor till Karikari Peninsula, det vill säga både flygbiljetter och hotellrum med oss, kan du spara stort.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell världen över, är det enklare än någonsin att få ett break från vardagen.

Vi är så säkra på våra priser att om du bokar paketresor med MrJet idag och hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Nu har du chansen att börja bocka av din reselista. Oavsett om du drömmer om snötäckta berg eller böljande hav ser vi till att du kan komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Hotell i Karikari Peninsula

Till och med vana resenärer måste vara ute i god tid för att boka boende här. Karikari Peninsula erbjuder endast 2 boenden. Dem kan du läsa mer om i vår reseguide.

Peppers Carrington Resort och Luxurious B&B with Stunning Bayviews är väl värda ett besök. Om något faller dig i smaken gäller det att boka med en gång. Dessa etablissemang är eftertraktade för sina mysiga sängar och erfarna personal.