Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Karang Go

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Karang Go med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Karang Go

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Karang Go
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Karang Go

0

Flyg och hotell i Karang Go

Längtar du efter att boka flyg och hotell till Karang Go? Med hjälp av experterna på MrJet kan du sätta ihop ett äventyr du aldrig glömmer.

Om du ordnar både flyg och boende genom oss har du mer pengar till sevärdheter och aktiviteter.

Föredrar du vita lakan och frukosten serverad på takterrassen? Det ordnar vi. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över att välja bland, har du världen för dina fötter.

Övertygad om att du kan hitta något bättre? Boka ett paketerbjudande idag och hittar du sedan ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och och för tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Alla har vi våra egna unika reseambitioner. Vare sig dina inkluderar rofyllda dagar på stranden eller nya upptäckter gör vi allt för att hjälpa dig att få precis det du är ute efter. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Karang Go

Säg hej till Lam Dong och gör dig beredd på ett varmt välkomnande från lokalbefolkningen på din resa till Karang Go.

Huvudstaden Hanoi ligger runt 1 100 km norr om Karang Go.

Plocka ihop picknickkorgen och ät en avslappnande lunch på Phan Thiet Beach eller Bai Dai Beach .

Utforska de naturliga sevärdheterna i området utanför Karang Go. Två unika platser som är värda att ta bilen ut till är Xuan Huong-sjön, 40 km bort, och Tuyen Lamsjön, 35 km bort.

Har du lust att vidga dina vyer? Tan Thanh ligger bara 25 km från Karang Go, och Bac Binh finner du 30 km bort. Hoppa in i bilen och upptäck vad som finns i trakterna runt omkring.

Resenärer såväl som lokalbefolkningen besöker ofta Da Lat, 40 km bort. Staden är en viktig plats i regionen, och alldeles inpå hittar du utmärkta attraktioner som Da Lats blomsterträdgårdar, Truc Lam Zen munkkloster och Dalats linbana. Passa också på att se Domaine de Marie-kyrkan och Cathedral of Da Lat om du har tid.

Dra nytta av din transittid genom att träna på en handfull lokala uttryck inför din semester i Karang Go. Försök att säga Chào buổi tối. Det betyder ”god kväll”. En annan vanlig fras är "Lâu quá không gặp" ('det var länge sedan').

Vill du medverka i firandet av Vietnam självständighetsdag? Markera den 2 september i din kalender och gör dig redo att släppa loss!

Xem bạn sau behöver inte vara ett sista adjö. Varför inte spara några vietnamesiska dong för den dagen du återvänder hit?

Den flygplats som ligger närmast är Cam Ranh, 95 km nordöst om Karang Go. Se till att du lämnar mycket tid att hinna dit.