Resor till Kaohsiung

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kaohsiung med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kaohsiung

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kaohsiung
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Kaohsiung

Kaohsiung kallar. Låt MrJet ordna de bästa priserna på flyg och hotell till Kaohsiung.

Nu kan du spara en rejäl slant genom att boka flygresa och boende med oss.

Sök igenom vårt omfattande utbud av över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över. Oavsett vart du vill åka kan du flyga med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

Med vår prisgaranti kan du känna dig trygg! Om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så garanterar vi att vi matchar det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vi är här för att hjälpa dig att släcka din törst efter äventyr! Vare sig du planerar att bestiga berg eller njuta av utsökt mat och dryck, så kan du lita på oss. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Kaohsiung

Packa resväskan och ta fram kameran. En resa till Kaohsiung bjuder på en massa överraskningar.

Visste du att omkring 1 500 000 människor bor i den här delen av Taitung-länet? Du kommer säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan lider mot sitt slut.

Härifrån är det omkring 19 km åt öster till Pingtung och 35 km åt söder till Liuqiu.

Att åka på semester med barnen handlar om att skapa minnen som varar för alltid. När det gäller att hitta saker att göra som alla kan uppskatta får du inte missa Kaohsiung Film Archive och E-DA nöjespark.

Ta med de yngsta resenärerna till Shou Shan Zoo eller Jing Yuans gård och fritid och se hur de fascineras! De kan komma nära en del spännande djur och lära sig om hur viktigt det är att vårda djuren och miljön.

Shaochuantouparken och Hongmaogangs kulturpark är fantastiska platser för att lapa sol, ha picknick med vänner eller läsa en bok. Om du är ute efter flera möjligheter, hitta en fin plats och låt en sysslolös eftermiddag passera när du besöker Cishans levande kulturpark eller Chengcing-sjöns utsiktsområde.

Lotus-damm och Floden Kärlekshjärta är två platser som är läkande för själen på resor till Kaohsiung. Här kan du ta en välförtjänt paus och njuta av den vackra omgivningen så länge du vill. Om du gillar att vara ute i naturen ska du också åka till Naturskönt område vid sjön gyllene lejonet.

I Kaohsiung kan du hitta flera imponerande naturreservat, som till exempel Yushan nationalpark och Singdas hamn. Om du vill fortsätta utforska landets djurliv ska du inte heller missa Caishans naturpark och Tianliaos månvärld, två platser där det finns en enastående natur.

Brukar du försöka besöka lärorika platser när du är på en ny plats? På Taiwans sockermuseum kan du se många unika saker i en lugn omgivning. Vill du se fler? Då ska du kolla vad som visas på Teresa Teng-museet och Takaos järnvägsmuseum.

Ta steget in i en värld av vetenskapliga upptäckter på National Science and Technology Museum. Förhör dig om en guidad rundtur eller låt helt enkelt utställningen själv sköta snacket. Om du har lyckats tända den vetenskapliga gnistan i dig, gör då Kaohsiungs astronomiska museum till nästa anhalt. Det kommer utan tvivel att hålla hjärnan i arbete.

Det kan vara både chockerande och känslosamt att se hur diversifierade naturens arter och skapelser är. Du kan se dem alla på en och samma plats på Meinong Hakkas kulturmuseum.

Vare sig du föredrar att kika på tolkningen bredvid eller låta verken tala för sig själva kommer du helt klart kunna uppskatta de utställningar som Kaohsiung Museum of Fine Arts har att erbjuda.

Ge dig iväg på en resa genom tiden genom att besöka Kaohsiung Museum of History och Kaohsiung Hakka Cultural Museum. Här berättas det om stadens unika arv på ett underhållande och intressant sätt.

Om du beger dig till någon av de historiska sevärdheterna i Kaohsiung kan du få en inblick i regionens förflutna. Det finns gott om olika alternativ att välja mellan, men Gamla brittiska konsulatet i Takao och Fo Guang Shan Buddha Memorial Center är bra utgångspunkter. Om det inte är nog för att du ska nöja dig kan du ta dig till Östra porten och Södra porten.

Planera ett besök till Cihou-fästningen och lär dig om varför strukturen var viktig för regionens försvar. När du blickar upp mot de imponerande murarna är det lätt att föreställa sig de kaotiska strider som för länge sedan utkämpades rakt under dina fötter.

Tianfu-palatset har varit hem åt en mängd berömda personer genom tiderna. Denna fantastiska boning med sin påkostade inredning och ståtliga exteriör byggdes för att imponera.

Alla som har ett intresse för att utforska stadens religiösa arv borde besöka Kaohsiungs konfucianska tempel och Rosenbandskatedralen. Du borde även fråga om det finns rundturer av Sanfong-templet och Vår-och höstpaviljongerna.

När du kommer till nya städer, kom då ihåg att det ibland är de mer diskreta destinationerna som lever sig kvar i minnet när du kommer tillbaka hem. Två bra exempel på sådana platser här är Dome of Light och Urban Spotlight Arcade. Xizi Bay och Pier-2 Art Center bjuder också på något för alla.

Hotell i Kaohsiung

Har du lust att välja ditt boende i Kaohsiung? Ta hjälp av oss på MrJet. Hos oss hittar du nämligen fler än 227 prisvärda boenden i vår reseguide.

I Kaohsiung finns boenden för både backpackers och de som reser i lyx. Om du vill spara pengar kan du besöka antingen Chez KiKi Hostel - Kaohsiung eller Single Inn Kaohsiung - Hostel. Om du istället vill satsa på något finare är Han Hsien International Hotel och Grand Hi Lai Hotel två bra alternativ.