Reserestriktioner kan gälla för Uganda, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Kampala

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Kampala med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Kampala

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kampala
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Kampala

Flyg och hotell i Kampala

Dagdrömmer du om Kampala? MrJet är mästare på allt från biluthyrning och guidade rundturer till flyg och hotell i Kampala.

Vem vill inte ha ett bra erbjudande? När du ordnar paketresor med både flyg och hotell med oss sparar du stort.

Fly vardagens rutiner med med bara några få musklick. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över är du aldrig långt från fantastiska nya upplevelser.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka ett paketerbjudande genom MrJet idag och om du lyckas hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa resväskan. Nya äventyr väntar över hela vår planet och vi vill hjälpa dig att hitta dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Kampala

Det spelar ingen roll om du reser med familjen eller själv, en resa till Kampala har något som passar alla.

I den här delen av Uganda bor det ungefär 1 400 000 människor.

Upplev historiens vingslag med ett besök på Ugandas nationalmuseum. Här får du en intressant inblick i hur människor, platser och händelser har format området under årens lopp.

Om du känner för att utforska några historiska sevärdheter är Makerere University och Kasubi-gravarna bra ställen att börja på. Om du vill fortsätta ditt äventyr kan du också ta dig till Bugandas parlament.

Om du tycker att det är jobbigt att hålla jämna steg med grannen, tänk dig då hur grannarna till Kabakas palats har det. Den magnifika fasaden och vackra interiören i detta palats måste vara nästintill omöjlig att överträffa.

Vad du än tror på kan Baha'i hus för tillbedjan och Rubaga-katedralen hjälpa dig att knyta an till din spirituella sida. Du kan också fråga om man kan få en rundtur av Namirembe-katedralen och Kibulimoskén.

Är du duktig på att fynda? Då är The Acacia Mall en perfekt plats för dig. Här hittar du massor av butiker som säljer både kläder och presenter.

Vill du se allt som det här resmålet har att erbjuda? Ndere Cultural Centre är en av sevärdheterna som du kanske har missat.

Hotell i Kampala

Visst är det kul att boka en resa? I vår reseguide hittar du 68 olika boenden i Kampala, så det är bara att välja och vraka!

Vill du ha rekommendationer? Kampala Serena Hotel och Protea Hotel by Marriott Kampala är förträffliga alternativ när det kommer till att erbjuda utmärkt service och bekväma sängar.