Reserestriktioner kan gälla för Västra Australien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Jalbarragup

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Jalbarragup med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Jalbarragup

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Jalbarragup
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Jalbarragup

Flyg och hotell i Jalbarragup

När du är äntligen är redo att ta en välbehövlig paus och uppleva nya saker, kan en resa till Jalbarragup vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa priserna på flyg och hotell till Jalbarragup.

Om du bokar någon av våra paketresor till Jalbarragup, det vill säga både flygbiljetter och boende med oss, kan du spara stort.

Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden över hela världen, är det enklare än någonsin att ta en paus från vardagens tristess.

När du bokar din paketresa med MrJet får du ta del av vår prisgaranti som innebär att om du lyckas hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och för tillbaka skillnaden.

Är du redo att bejaka reseälskaren inom dig? Från livliga storstäder till gripande äventyr - det finns inga gränser för vad du kan uppleva! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Jalbarragup

Säg hej till Västra Australien och gör dig redo att få ett vänligt välkomnande från lokalbefolkningen på din resa till Jalbarragup.

Jalbarragup ligger runt 3 100 km väster om huvudstaden i Australien, Canberra.

Back Beach och Prevelly Beach är utmärkta om du behöver få lite ny energi.

Naturattraktioner är alltid spännande, och i närheten av Jalbarragup hittar du flera. Några av de bästa är Bridgetown Visitor Information Centre, som ligger 50 km bort, och St John Brook Conservation Park, 10 km bort.

Har du tänkt utforska Marinko Tomas Bicentennial Park och Jarrahwood State Forest? Dessa välbesökta attraktioner hittar du i Nannup, endast 14 km bort från Jalbarragup.

Bara 45 km bort hittar du Busselton, en av traktens viktigaste platser. Här kan du besöka populära attraktioner, som Busselton Jetty, Busselton Jetty Underwater Observatory och Busselton Museum. Broadwater Par 3 Golf Course och Busselton Visitor Centre, som ofta rekommenderas av turister, ligger också här omkring.

Utforska regionen från ett annorlunda perspektiv med vandringar eller turer med terrängfordon. Båda två lockar många som är ute efter äventyr i området.

När det gäller avkoppling finns det inget som slår att ge sig ut och prova på fiske från land eller viltsafari.

Du behöver inte ta med guideboken när du följer med på viltsafari och vingårdsturer. Din guide kan ge dig den senaste lokala informationen.

I Västra Australien kan du utöva din favorithobby eller kanske prova på något nytt. Här erbjuds nämligen en hel drös med vattensporter, som bad och snorkling.

Det är svårt att säga på förhand vad som går att hitta innanför dörrarna till områdets konstgallerier, men det kommer utan tvekan vara något fascinerande!

Perth (PER) är den närmast belägna flygplatsen, bara 230 km norr om centrum av Jalbarragup. Planera en väg, packa din resväska och sätt på väckarklockan – och försäkra dig om att du inte trycker på snoozeknappen för många gånger!