Resor till Hurghada

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Hurghada med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Hurghada

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Hurghada
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Hurghada

Flyg och hotell i Hurghada

Vare sig du vill resa till Hurghada för en weekendresa eller för en längre resa kan MrJet ordna med flyg och hotell till Hurghada, så att din vistelse blir som du alltid har drömt om.

Om du bokar flyg och hotellrum samtidigt hjälper vi dig att spara stort.

Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell över hela världen, är det lätt att fly vardagen.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig oroa dig. Boka ett paketerbjudande genom MrJet idag och om du råkar hitta ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och lämnar tillbaka skillnaden.

Vi ordnar så att du kan förlora dig själv i allt från pulserande storstäder till gröna oaser. Så damma av resväskan och låt äventyrslusten styra. Nu är det dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Hurghada

Det finns många anledningar till varför du ska packa väskan och boka en resa till Hurghada. Läs mer om du vill upptäcka några av dem.

Att träffa nya människor är en viktig del av att resa, och med 96 000 människor som bor här kommer du säkert att få många möjligheter.

Hurghada ligger 400 km sydöst om landets huvudstad, Kairo, och 20 km nordväst om Sahl Hasheeh.

Om du åker på semester till Hurghada med entusiastiska barn kan en tur till Makadi-vattenparken utan tvekan passa perfekt.

Res ned i havet och lär känna några mystiska varelser som lever där på Hurghadas marinmuseum och akvarium. Det allra bästa är att du inte behöver bli blöt!

Det är ju ingen semester utan sand och hav! El Gouna-stranden är utmärkt om du behöver en dag på stranden.

Ge dig ut på en upptäcktsfärd av själslig insikt, även om det bara är för ett par timmar, genom att besöka Hurghadas moské.

Om du hoppas på att kunna klämma in en golfrunda är det bara att låna några klubbor och slå ut från El Gounas golfklubb.

Hotell i Hurghada

Hos oss på MrJet finns fler än 69 boenden i vår reseguide. Här kan du lätt välja ut det perfekta boendet i Hurghada.

Vare sig du är ute efter ett enkelt boende eller ett riktigt lyxhotell har den här destinationen gott om alternativ. På Triton Empire Inn (Hospital & Sayed Korrayem St) och Golden Sun (Sheraton Road, Arosa Square) får du utmärkt service för ett rimligt pris. Om du istället vill satsa på något finare är Jaz Aquamarine Resort - All Inclusive och Hilton Hurghada Plaza två bra alternativ.