Resor till Hsinchu

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Hsinchu med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Hsinchu

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Hsinchu
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Hsinchu

Flyg och hotell i Hsinchu

Att resa är att samla nya upplevelser. När du är redo att njuta av de många sevärdheterna med flyg och hotell till Hsinchu, kan MrJet hjälpa dig att hitta de bästa priserna på det du behöver för en oförglömlig resa.

Spara pengar när du bokar flyg och boende på samma gång.

Med om omfattande databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över har du en mängd alternativ att välja bland oavsett var du är på väg.

När du bokar din paketresa med MrJet kan du utnyttja vår prisgaranti som innebär att om du lyckas hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Var och en har sina egna unika semesterdrömmar. Vare sig dina inkluderar grönskande, ostörda oaser eller nervkittlande äventyr finns vi här för att hjälpa dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Hsinchu

Vare sig du är i staden en kort tid eller under en längre period kommer du att hitta många platser att utforska och få nya upplevelser på din resa till Hsinchu.

Eftersom 400 000 människor bor här kommer du helt säkert att träffa många nya vänner.

Från Hsinchu är det cirka 12 km åt sydväst till Zhunan och 13 km åt söder till Toufen.

Om du planerar en semester i Hsinchu för hela familjen, kan utflykter till Weiweijias persimongård och Green World Ecological Farm roa alla. Om ni är ute efter lite mer nöje och äventyr är Leo Foo-byns temapark och Little Ding-Dong Science Park några fler alternativ.

Barnen kommer att tycka att det är spännande att åka på utflykt till Hsinchu Zoo. De kommer att få uppleva hur djuren beter sig och lära sig om vad som behövs för att sköta dem.

Platser som Hsinchus botaniska trädgård spelar en viktig roll för att värna om naturen. Den utbredda samlingen av växter som finns här är imponerande.

Tiangongtan-parken och Riverside Park är fantastiska platser för att sola, ha picknick med kompisar eller lösa ett sudoku. Alternativt, tillbringa dagen utomhus när du besöker Xiao Ru Songs konstpark eller Kanhai-parken.

Sätt dig i solen på Crescent Beach. Här kan du njuta av den vackra naturen och lyssna på vågorna i flera timmar om du vill.

Har du packat bekväma vandringsskor? Då ska du boka in en eftermiddag vid Hsinfengs mangroveskog eller Baoshan reservoarpark. Du får inte missa Arton bergstopparna heller. Landskapet här är helt otroligt!

Kolla in de fängslande utställningarna på Hsinchus glasmuseum och Hsinchus by för järnvägskonst. Gå runt i din egen takt eller hör med den vänliga personalen om museets speciella evenemang. Om det finns mer tid ska du också gå på Hsinchus bildmuseum och Guqifeng.

Beställ en stark kaffe och spendera dagen med att strosa runt i utställningarna som Safulaks konstby och Hsinchus konstgalleri och återvinningshall kan erbjuda. De är fulla av otroliga verk och har något för alla smaker.

Att besöka Östra porten och Chiao Tungs nationella universitet är som att resa tillbaka i tiden. De passar bra för dig som vill lära dig om historiska Hsinchu. Om du vill se något mer kan Smangus och Hsin Chih-Pings bostad vara värda ett besök.

Dongan Bridge är en viktig del av regionens historia som du borde se till att gå över. Denna bro har hjälpt befolkningen i Hsinchu korsa vattendrag sedan urminnes tider.

Vill du göra din semesterresa till ett spirituellt äventyr? Besök i så fall City God-templet och Hsinchus gudatempel. Du kan dessutom fråga om det finns rundturer av Hsinchus konfucianska tempel och Hsinchus visionssal.

Visste du att Hsinchu har flera fantastiska affärer? Två av de mest omtyckta är Hsinchu Sogo shoppingcenter och Big City Shopping Center. Du får inte heller missa Hsinchus gudatempels nattmarknad eller FE'21 Mega Mall. Här kan du till exempel shoppa presenter eller något nytt till garderoben.

Gillar du bra underhållning? Då ska du ta med reskamraterna till Hsinchu Playhouse and Gallery och Hsinchus scenkonstscenter. Har du tid för mer? Då ska du undersöka vad som sker på Deng Nan Guangs filmminneshall också.

När du ändå är här, varför inte åka till några av platserna som inte står med på den vanliga listan? Du kommer förmodligen inte att behöva armbåga dig fram bland alltför många resande på Hsinchus nationella levande konstcenter. Dessutom kan du avlägga ett besök till Hsinchus flygbas.

Hotell i Hsinchu

På MrJet föredrar vi när saker är enkla. Därför har vi gjort det lätt för dig att boka ditt idealiska boende med hjälp av vår reseguide. Se bara till att du bokar i förväg.

Som tur är finns det rumspriser för alla plånböcker i Hsinchu. Om du vill spara pengar utan att släppa på kvalitet kan du boka in dig på Hsinchu Emei Canadian WoodHouse Homestay (No.63-6 Sha Keng Nong Road) eller RC Design Hostel (No.223, Shengli Rd, North Dist). Du kanske hellre vill unna dig en riktigt påkostad semester? Om du bokar ett rum på Sheraton Hsinchu Hotel eller Fleur Lis Hotel Hsinchu kan du förvänta dig en otrolig upplevelse.