Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Zocca hotell

Hotel Ristorante Regina 470 kr
Hotel Ristorante Regina

Hotel Ristorante Regina

Via Serre 387, Zocca, Provincia di Modena
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga värdshus i Zocca ligger mindre än 5 km från Sassi di Roccamalatinas regionala park och Kastanjemuseum. Medical Clinic Tole ligger 14,6 km härifrån.

  Borgo Fontanini Hämta priser
  Borgo Fontanini

  Borgo Fontanini

    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna gård i Zocca ligger 0,1 km från Sassi di Roccamalatinas regionala park och mindre än två mil från Kastanjemuseum och Medical Clinic Tole. Rocca di Vignola och Fortet i Bazzano ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Solo per Quattro Hämta priser
   Solo per Quattro

   Solo per Quattro

   Via Montalbano 6286, Zocca, MO
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast i Zocca ligger mindre än fyra mil från Labant-grottorna, Museo Ferrari Maranello och Ferrari-fabriken. Museet för traditionell balsamvinäger och Rocchetta Mattei ligger också mindre än fyra mil härifrån.

    Antica Locanda La Canonica Hämta priser
    Antica Locanda La Canonica

    Antica Locanda La Canonica

      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Townhouse i Zocca ligger 23,1 km från Labant-grottorna och mindre än fyra mil från Museo Ferrari Maranello och Ferrari-fabriken. Museet för traditionell balsamvinäger och Rocchetta Mattei ligger också mindre än fyra mil härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Zocca


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Zocca med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Zocca och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Solo per Quattro

     Utforska Zocca


     I Zocca finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Zocca med omnejd:

     • Kastanjemuseum
     • Sassi di Roccamalatinas regionala park
     • Ferrari-fabriken
     • Santuario di Madonna di San Luca
     • Stadio Renato Dall'Ara
     • Labant-grottorna
     • Rocca di Vignola

     När du planerar resan till Zocca kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Bologna (BLQ-Guglielmo Marconi). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Zocca?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Zocca, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Zocca brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och maj, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 19°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 174 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 178 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 123 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 241 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Zocca ligger på 716 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Zocca av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma