Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Sestola hotell

Hotel San Marco Hämta priser
Hotel San Marco

Hotel San Marco

Via delle Rose 2, Sestola, MO
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i bergen ligger tio minuters promenad från St. Nicholas kyrka och Sestolas fästning. Museo degli Strumenti Musicali Meccanici ligger 1 km härifrån.

  Hotel Villa delle Fate, BW Signature Collection Hämta priser
  Hotel Villa delle Fate, BW Signature Collection

  Hotel Villa delle Fate, BW Signature Collection

    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta värdshus i Sestola ligger tio minuters promenad från St. Nicholas kyrka och Sestolas fästning. Museo degli Strumenti Musicali Meccanici ligger 1,2 km härifrån.

   Locanda Zita Hämta priser
   Locanda Zita

   Locanda Zita

   Piazza San Giorgio 6, Localita Vesale, Sestola, MO
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell i en regionalpark ligger mindre än en mil från St. Nicholas kyrka, Museo degli Strumenti Musicali Meccanici och Sestolas fästning. Adventure Park Cimone och Corno alle Scale ligger också mindre än två mil härifrån.

    B&B Casa Mucci Hämta priser
    B&B Casa Mucci

    B&B Casa Mucci

    Via Beccastecca 1, Sestola, Provincia di Modena
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast i Sestola ligger 15 minuters promenad från St. Nicholas kyrka och Sestolas fästning. Museo degli Strumenti Musicali Meccanici ligger 1,6 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Sestola


     Det går lätt att hitta boende i Sestola med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta boende i Sestola och deras gratis frukost:

     • Hotel San Marco

     Utforska Sestola


     I Sestola finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Sestola med omnejd:

     • Sestolas fästning
     • Museo degli Strumenti Musicali Meccanici
     • St. Nicholas kyrka
     • Monte Cimone
     • Madonna dell'Acero-Santuario
     • Corno alle Scale
     • Corno alle Scale skidort

     När du förebereder din resa till Sestola kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Bologna (BLQ-Guglielmo Marconi). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Sestola?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Sestola, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Sestola brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är mars och augusti, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 1°C under dagen och -5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 13°C under dagen och -2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 15°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 9°C under dagen och -3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Sestola är 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma