Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Yosemite National Park hotell

The Ahwahnee Hämta priser
The Ahwahnee

The Ahwahnee

9005 Ahwahnee Drive, Yosemite National Park, CA
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med historisk profil i en nationalpark ligger nära både Ahwahnee Meadow och Yosemite Valley. Yosemite Falls och Yosemite Visitor Center ligger också 3 km härifrån.

  Yosemite Valley Lodge Hämta priser
  Yosemite Valley Lodge

  Yosemite Valley Lodge

  9006 Yosemite Lodge Drive, Yosemite National Park, CA
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i en nationalpark ligger fem minuters promenad från Yosemite Valley och Yosemite Falls. Yosemite Visitor Center ligger 1,2 km härifrån.

   Yosemite West Scenic Wonders Vacation Rentals Hämta priser
   Yosemite West Scenic Wonders Vacation Rentals

   Yosemite West Scenic Wonders Vacation Rentals

   7540 Henness Circle, Yosemite National Park, CA
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna stuga i en nationalpark ligger 0,4 km från Yosemite National Park (med närområde) och 4,6 km från Sierra National Forest. Yosemite Valley och Badger Pass skidområde ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Curry Village Hämta priser
    Curry Village

    Curry Village

    9010 Curry Village Dr., Yosemite National Park, CA
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Yosemite National Park ligger mindre än 2 km från Yosemite Mountaineering School och Yosemite Valley. Yosemite Falls och Yosemite Visitor Center ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Yosemite National Park


     Du tänker alltså ta en semester i Yosemite National Park? Om du skulle vilja hitta ett boende nära alla sevärdheter, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta ett ställe nära höjdpunkter såsom Half Dome, Glacier Point och Vernal Falls. Du kan välja bland 17 hotell och andra sorters boenden i Yosemite National Park.


     Topphotell och andra boendealternativ i Yosemite National Park


     Det är lätt att hitta boende i Yosemite National Park med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Resenärer som bor på detta hotell i Yosemite National Park brukar tycka om gymmet:

     • Bekväm och Rymlig Fritidshus Nära Golf och Redwoods, i Yosemite Park

     Utforska Yosemite National Park


     Det vackra Yosemite National Park är känt för sin flod och sina vandringsleder. Populära sevärdheter i Yosemite National Park med omnejd:

     • Half Dome
     • Glacier Point
     • Vernal Falls
     • Yosemite Falls
     • El Capitan
     • Nevada Fall
     • Yosemite Mountaineering School

     När du planerar din resa till Yosemite National Park kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Mariposa, CA (RMY-Mariposa-Yosemite). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Yosemite National Park?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Yosemite National Park, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Yosemite National Park brukar vara juli och augusti, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är juli och september.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 466 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 128 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 18 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och -2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 308 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Yosemite National Park är 920 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma