Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.

Arnold hotell

Winterfell Inn - No Hidden Fees; Dog Friendly 1 037 kr
Winterfell Inn - No Hidden Fees; Dog Friendly

Winterfell Inn - No Hidden Fees; Dog Friendly

2338 Moran Rd, Arnold, CA
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna gård i Arnold ligger mindre än 5 km från Sequoia Woods Country Club and Golf Course, Arnold Rim Trail och Meadowmont Golf Course. Calaveras Big Trees nationalpark och Sierra Nevada Logging Museum ligger också mindre än en mil härifrån.

  Mountain Retreat Resort, a VRI resort Hämta priser
  Mountain Retreat Resort, a VRI resort

  Mountain Retreat Resort, a VRI resort

  936 Cypress Point Dr, Arnold, CA
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna familjevänliga lägenhet i bergen i Arnold ligger mindre än 2 km från Sequoia Woods Country Club and Golf Course och Calaveras Big Trees nationalpark. Arnold Rim Trail och Meadowmont Golf Course ligger också 5 km härifrån.

   Tamarack Lodge at Bear Valley Hämta priser
   Tamarack Lodge at Bear Valley

   Tamarack Lodge at Bear Valley

   18278 Highway 4, Bear Valley, Arnold, CA
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta fritidshus i Tamarack ligger 1,8 km från Balancing Rock och 2,1 km från Whale Rock. Bear Valley Ski Area och Spicer Meadow Reservoir ligger också mindre än två mil härifrån.

    Karta

    Hitta hotell i Arnold


    Du tänker alltså ta en semester i Arnold? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära höjdpunkter som Calaveras Big Trees nationalpark. Du kan välja bland 93 hotell och andra boendealternativ i Arnold.


    Topphotell och andra boendealternativ i Arnold


    Det är lätt att hitta boende i Arnold med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


    Dessa hotell i Arnold får bra betyg av resenärerna, som brukar gilla deras pool:

    • Vackert Mountain Getaway w / Greatroom och Tillgång Till Poolen
    • Mountain Retreat Resort, a VRI Resort

    Utforska Arnold


    Det avslappnade Arnold är känt för sina berg. Populära sevärdheter i Arnold med omnejd:

    • Calaveras Big Trees nationalpark
    • Whale Rock
    • Balancing Rock
    • White Pines Lake
    • Sequoia Woods Country Club and Golf Course
    • Sierra Nevada Logging Museum
    • Meadowmont Golf Course

    När du planerar din resa till Arnold kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Lake Tahoe, Kalifornien (TVL). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


    När passar det bäst att utforska Arnold?


    Om du undrar när det är bäst att åka till Arnold, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Arnold brukar vara juli och augusti, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är november och december, medan de torraste är juli och augusti.


    Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 10°C under dagen och -9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 208 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 68 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 39 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och -9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 202 millimeter.
    • Snittet för den årliga nederbörden i Arnold är 517 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma