Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Yoro hotell

Takimotokan Yukinosato Hämta priser
Takimotokan Yukinosato

Takimotokan Yukinosato

1290-167 Yoro-koen, Yoro, Gifu-ken
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta ryokan med spa i Yoro ligger 0,2 km från Yoro Falls och mindre än 5 km från Site of Reversible Destiny och Yoro Park. Mindre än 15 km härifrån hittar du Yoro Land och Tarui Tourist Information Center.

  Hotel Nadeshiko Hämta priser
  Hotel Nadeshiko

  Hotel Nadeshiko

  1522-1 Oshikoshi, Yoro, Gifu
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Yoro ligger mindre än 5 km från Yoro Park, Yoro Land och Site of Reversible Destiny. Yoro Falls ligger 4,4 km härifrån.

   Cultural Property of Japan Senzairo Hämta priser
   Cultural Property of Japan Senzairo

   Cultural Property of Japan Senzairo

   1079 Yoro Kouen, Yoro-cho, Yoro, Gifu-ken
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta ryokan med historisk profil vid strandpromenaden ligger en kvarts promenad frånSite of Reversible Destiny och Yoro Land. Yoro Park och Yoro Falls ligger också 2 km härifrån.

    Nagoya JR Gate Tower Hotel 1 183 kr
    Nagoya JR Gate Tower Hotel

    Nagoya JR Gate Tower Hotel

    1-1-3 Meieki, Nakamura-ku, Nagoya
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger i Nakamura, mindre än 3 km från Toyotas industri- och teknikmuseum, Nagoyas vetenskapsmuseum och Nagoyas slott. LEGOLAND Japan ligger 22,7 km härifrån. Meitetsu Nagoya station ligger på 4 minuters gångavstånd och till Kokusai Center tunnelbanestation promenerar du på 7 minuter.

     Karta

     Hitta hotell i Yoro


     Det är absolut värt att besöka Yoro, men om du inte kan hitta något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra lösning.

     • 6 hotell i Ogaki

     Topphotell och andra boendealternativ i Yoro


     Det är lätt att hitta boende i Yoro med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta boende i Yoro och särskilt deras gratis frukost:

     • Cultural Property of Japan Senzairo

     Utforska Yoro


     I Yoro finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Yoro med omnejd:

     • Yoro Park
     • Yoro Land
     • Site of Reversible Destiny
     • Yoro Falls
     • Toyotas industri- och teknikmuseum
     • Chiyoboinari Shrine
     • Ogaki Castle

     När du förebereder din resa till Yoro kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Nagoya (NKM-Komaki). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Yoro?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Yoro, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Yoro brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 232 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Yoro är 1140 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Yoro av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma