Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Wollongbar hotell

Arabella Garden Inn Motel Hämta priser
Arabella Garden Inn Motel

Arabella Garden Inn Motel

1 Smiths Lane, Cnr Smiths Lane & Bruxner Highway, Wollongbar, NSW
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta motell i Wollongbar ligger 4,2 km från Amaze 'n' Place och mindre än 15 km från Teven Valley Golf Course och Lismore Base Hospital. Lismore Workers Golf Club och Killen Falls ligger också mindre än två mil härifrån.

  Elements of Byron MGallery by Sofitel Hämta priser
  Elements of Byron MGallery by Sofitel

  Elements of Byron MGallery by Sofitel

  144 Bayshore Drive, Byron Bay, NSW
    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell på stranden i Byron Bay ligger 0,3 km från Belongil Beach och 4,5 km från Main Beach. Byron Tourist Information Centre ligger 4,6 km härifrån.

   Waves Byron Bay 1 145 kr
   Waves Byron Bay

   Waves Byron Bay

   35 Lawson Street, Byron Bay, NSW
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta motell med direkt tillgång till stranden i Byron Bay ligger tio minuters promenad från Arakwal National Park och Main Beach. Clarkes Beach och Tallow Beach ligger också 3 km härifrån.

    Quality Hotel Ballina Beach Resort 787 kr
    Quality Hotel Ballina Beach Resort

    Quality Hotel Ballina Beach Resort

    Compton Drive, (Corner Cedar Crescent), East Ballina, NSW
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta motell nära flygplatsen ligger tio minuters promenad från Lighthouse Beach och Shelly Beach. Ballina Golf Club och Ballina District Hospital ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Wollongbar


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Wollongbar med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar gilla detta hotell i Wollongbar och i synnerhet poolen:

     • Arabella Garden Inn Motel

     Utforska Wollongbar


     I Wollongbar finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Wollongbar med omnejd:

     • Teven Valley Golf Course
     • Lismore Workers Golf Club
     • Killen Falls
     • Lismore Regional Gallery
     • Lismore Visitor Information Centre
     • Macadamia Castle
     • Ballina Fair Shoppingcenter

     När du förebereder din resa till Wollongbar kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Lismore, NSW (LSY). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Wollongbar?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Wollongbar, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Wollongbar brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Wollongbar ligger på 34 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma