Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Nimbin hotell

Teretre Cabins Nimbin 1 203 kr
Teretre Cabins Nimbin

Teretre Cabins Nimbin

5 High Street, Nimbin, NSW
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna stuga på landet ligger tio minuters promenad från Nimbin Visitor Information Centre och Nimbin Markets. Nightcap National Park ligger 4,7 km härifrån.

  Nimbin Waterfall Retreat Hämta priser
  Nimbin Waterfall Retreat

  Nimbin Waterfall Retreat

  14 Weismantel Rd, Nimbin, NSW
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna stuga i Nimbin ligger 0,1 km från Nightcap National Park och mindre än 5 km från Nimbin Visitor Information Centre och Nimbin Markets. Whian Whian State Conservation Area ligger 10,1 km härifrån.

   Croftons Retreat Hämta priser
   Croftons Retreat

   Croftons Retreat

   360 Crofton Road, Nimbin, NSW
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i Nimbin ligger 0,1 km från Nightcap National Park och mindre än 5 km från Nimbin Markets och Nimbin Visitor Information Centre. Whian Whian State Conservation Area ligger 14,4 km härifrån.

    Grey Gum Lodge Hämta priser
    Grey Gum Lodge

    Grey Gum Lodge

    # 2 High Street, Nimbin, NSW
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Nimbin ligger 15 minuters promenad från Nimbin Visitor Information Centre och Nimbin Markets. Nightcap National Park ligger 4,7 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Nimbin


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Nimbin med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Nimbin och i synnerhet poolen:

     • Croftons Retreat

     Utforska Nimbin


     I Nimbin finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Nimbin med omnejd:

     • Nimbin Markets
     • Nimbin Visitor Information Centre
     • Nightcap National Park
     • Whian Whian State Conservation Area
     • Protestors Falls
     • Rocky Creek Dam
     • Minyon Falls

     När du förebereder din resa till Nimbin kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Lismore, NSW (LSY). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Nimbin?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Nimbin, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Nimbin brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är januari och maj, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Nimbin ligger på 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma