Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Wien hotell

537 kr
Se information
Bokades senast för 21 timmar sen
Moxy Vienna Airport

Moxy Vienna Airport

Ausfahrtsstraße 4, Schwechat
8 andra ser på detta boende just nu
3.5 av 5.0

Detta hotell nära flygplatsen ligger mindre än två mil från Zentralfriedhof, Hundertwasserhaus och Wiener Prater. Riesenrad och Ernst-Happel-Stadion ligger också mindre än två mil härifrån.

541 kr
Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
Austria Trend Parkhotel Schönbrunn

Austria Trend Parkhotel Schönbrunn

Hietzinger Hauptstrasse 10-14, Vienna
6 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell i lyxstil i centrala Wien ligger en kvarts promenad från Schönbrunn Zoo och Schloss Schönbrunn. Schönbrunn Bad ligger 1,5 km härifrån.

844 kr
Se information
Bokades senast för 16 timmar sen
NH Vienna Airport Conference Center

NH Vienna Airport Conference Center

Einfahrtsstrasse 1-3, Schwechat
8 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell nära flygplatsen ligger mindre än två mil från Zentralfriedhof, Ernst-Happel-Stadion och Hundertwasserhaus. Wiener Prater och Riesenrad ligger också mindre än två mil härifrån.

936 kr
Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
Hilton Vienna

Hilton Vienna

Am Stadtpark 1, Vienna
18 andra ser på detta boende just nu
5.0 av 5.0

Detta hotell nära flygplatsen i Wien ligger fem minuters promenad från MAK och Wiener Stadtpark. Hundertwasserhaus och Stefansdomen ligger också en kvarts promenad härifrån.

483 kr
Se information
Bokades senast för 22 timmar sen
Star Inn Hotel Wien Schönbrunn, by Comfort

Star Inn Hotel Wien Schönbrunn, by Comfort

Linke Wienzeile 224, Vienna
37 andra ser på detta boende just nu
4.0 av 5.0

Detta hotell i Wien ligger mindre än 5 km från Schloss Schönbrunn, Wiener Staatsoper och Schönbrunn Zoo. Wiener Sezessions byggnad och Leopold Museum ligger också 5 km härifrån.

522 kr
Se information
Bokades senast för 12 timmar sen
AZIMUT Hotel Vienna

AZIMUT Hotel Vienna

Sonnwendgasse 8, Vienna
61 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell ligger i Favoriten, mindre än 3 km från Belvedere, Heeresgeschichtliches Museum och Wiener Staatsoper. Albertina och Leopold Museum ligger endast 3 km härifrån.

773 kr
Se information
Bokades senast för 2 dagar sen
Der Wilhelmshof

Der Wilhelmshof

Kleine Stadtgutgasse 4, Vienna
12 andra ser på detta boende just nu
4.5 av 5.0

Detta hotell med romantisk prägel i Leopoldstadt ligger en kvarts promenad från Riesenrad och Wiener Prater. Hundertwasserhaus och Stefansdomen ligger också 2 km härifrån.

644 kr
Se information
Bokades senast för 10 timmar sen
Austria Classic Hotel Wien

Austria Classic Hotel Wien

Praterstrasse 72, Vienna
13 andra ser på detta boende just nu
3.0 av 5.0

Detta hotell i Leopoldstadt ligger 15 minuters promenad från Riesenrad och Wiener Prater. Hundertwasserhaus och Wiener Stadtpark ligger också 2 km härifrån.

Karta

Nyligen bokade Wien hotell

Wien - Kulturens högborg vid Donaus strand

Wien – musikens och kaféernas stad. För dig som uppskattar opera och teater är Wien en drömstad att åka till. Här skapade Beethoven, Mozart och flera andra välkända kompositörer sina mest kända verk. Vill du förkovra dig ytterligare inom konst och kultur kan du besöka en del av de över 100 museerna som finns i staden. Boka ett hotell i centrala Wien om du koncentrerar din vistelse där för närhet till alla upplevelser och sevärdheter.
Vill du bo i ett speciellt område eller på ett hotell som är väl utrustat för ditt arbete eller kanske ett riktigt lyxhotell för ditt drömboende? Det finns gott om hotell i Wien – budget, standard och lyx. Om du har en smal budget att röra sig med finns det gott om vandrarhem och B&B i staden. Wien är även en stad för barnfamiljer, staden erbjuder gott om barnvänliga hotell med närhet till roliga aktiviteter.

Pariserhjul och Wienerschnitzel

Wien är känt för sina kaféer där du kan njuta av förstklassiga bakverk. På Café Pückl vid Stubentor har servitörerna fluga och serverar både god mat och förstklassigt vin. Prova på en utsökt Wienerschnitzel till middag med en törstsläckande Gösser-öl därtill.

Att shoppa i Wien är en upplevelse eftersom du slipper stress med trafiken på bilfria Kärtnerstrasse. Är du mer intresserad av natur och djurliv kan du välja ett hotell i området nära Lainzer Tiergarten, som har flera vackra vandringsleder att utforska. Här finns också möjlighet att få se vilda djur matas av personal! Vid Prater-parken kan du känna dig som i Paris i pariser-hjulet som byggdes redan 1897! Var du än bokar hotell i Wien kan du lätt ta dig runt i hela staden.

Hotell Wien – den klassiska musikens hemstad

Många kompositörer samlades i Wien, och det beror på att Wien var kulturens högborg samt huvudstad i det Habsburgska riket. Innan världskrigen ägde rum blomstrade kulturen här. Många kjeserliga byggnader i centrala Wien vittnar om Wiens forna ställning som huvudstad över en mycket större region än nu: det Habsburgska riket, där till exempel Budapest ingick. Att boka hotell Wien är dyrast runt nyår på grund av den berömda nyårskonserten. Så fortfarande är staden ett centrum – för musiken.

Senast recenserade i Wien

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma