Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Whitsunday Island hotell

Coral Sea Marina Resort 1 303 kr
Coral Sea Marina Resort

Coral Sea Marina Resort

25 Oceanview Avenue, Airlie Beach, QLD
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell vid strandpromenaden i Airlie Beach ligger mindre än 2 km från Shingley Beach och Airlie Beach Lagoon. Boathaven Beach och Port of Airlie ligger också 2 km härifrån.

  Whitsunday Apartments 2 192 kr
  Whitsunday Apartments

  Whitsunday Apartments

  14 Resort Drive, Hamilton Island, QLD
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell med direkt tillgång till stranden ligger i en nationalpark i Hamilton Island, en kvarts promenad från Catseye-stranden och Hamilton Island Marina. Coral Cove och Escape Beach ligger också 5 km härifrån.

   Daydream Island Resort 2 349 kr
   Daydream Island Resort

   Daydream Island Resort

   Whitsunday Islands, Daydream Island, QLD
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna resort vid stranden i Daydream Island ligger nära Daydream Beach, Daydream Port och Daydream Reef.

    Airlie Beach Hotel 840 kr
    Airlie Beach Hotel

    Airlie Beach Hotel

    Corner The Esplanade and Coconut Grove, Airlie Beach, QLD
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden ligger centralt i Airlie Beach, tio minuters promenad från Boathaven Beach och Airlie Beach Lagoon. Port of Airlie och Airlie Beach Market ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Utforska Whitsunday Island


     I Whitsunday Island finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Whitsunday Island med omnejd:

     • Whitehaven-stranden
     • Catseye-stranden
     • WILD LIFE Hamilton Island
     • Hamilton Island Marina
     • Hamilton Island golfklubb
     • Molle Islands National Park
     • South Molle Island Jetty

     När du förebereder din resa till Whitsunday Island kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Hamilton Island, QLD (HTI-Great Barrier Reef). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Whitsunday Island?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Whitsunday Island, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Whitsunday Island brukar vara december och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och mars, medan de torraste är juli och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 27 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Whitsunday Island är 48 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma