Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Lindeman Island hotell

Whitsunday Apartments 2 192 kr
Whitsunday Apartments

Whitsunday Apartments

14 Resort Drive, Hamilton Island, QLD
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta lägenhetshotell med direkt tillgång till stranden ligger i en nationalpark i Hamilton Island, en kvarts promenad från Catseye-stranden och Hamilton Island Marina. Coral Cove och Escape Beach ligger också 5 km härifrån.

  Daydream Island Resort 2 349 kr
  Daydream Island Resort

  Daydream Island Resort

  Whitsunday Islands, Daydream Island, QLD
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort vid stranden i Daydream Island ligger nära Daydream Beach, Daydream Port och Daydream Reef.

   Reef View Hotel 2 443 kr
   Reef View Hotel

   Reef View Hotel

   12 Resort Drive, Hamilton Island, QLD
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden ligger centralt i Hamilton Island, en kvarts promenad från Catseye-stranden och Hamilton Island Marina. Coral Cove och WILD LIFE Hamilton Island ligger också 3 km härifrån.

    Palm Bungalows 2 756 kr
    Palm Bungalows

    Palm Bungalows

    3 Resort Drive, Hamilton Island, QLD
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna familjevänliga resort i Hamilton Island ligger vid vattnet, nära Catseye-stranden och WILD LIFE Hamilton Island. Hamilton Island Marina och Hamilton Island golfklubb ligger dessutom 5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Lindeman Island


     Många resenärer vill se Lindeman Island, men om du inte kan hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara en bra idé.

     • 62 hotell i Hamilton Island
     • 3 hotell i Long Island

     Utforska Lindeman Island


     I Lindeman Island finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Lindeman Island med omnejd:

     • Korallhavet
     • Whitehaven-stranden
     • Catseye-stranden
     • WILD LIFE Hamilton Island
     • Hamilton Island Marina
     • Hamilton Island golfklubb
     • Pelican Island

     När du förebereder din resa till Lindeman Island kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Hamilton Island, QLD (HTI-Great Barrier Reef). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Lindeman Island?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Lindeman Island, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Lindeman Island brukar vara december och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och mars, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 27 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Lindeman Island är 48 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma