Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
10 juli - 12 juli

Whananaki hotell

Kingswood Manor Motel 730 kr
Kingswood Manor Motel

Kingswood Manor Motel

260 Kamo Road, Whangarei
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta lägenhetshotell i en förort ligger mindre än 5 km från Whangarei Quarry Gardens, Mair Park och Claphams Clock Museum. Whangarei Falls och Tuatara Gallery ligger också 5 km härifrån.

  Discovery Settlers Hotel 633 kr
  Discovery Settlers Hotel

  Discovery Settlers Hotel

  61 Hatea Drive, Whangarei
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Whangarei ligger en kvarts promenad från Claphams Clock Museum och Whangarei Art Museum. Tuatara Gallery och Claphams National Clock Museum ligger också 2 km härifrån.

   Pacific Rendezvous 1 150 kr
   Pacific Rendezvous

   Pacific Rendezvous

   73 Motel Road, Tutukaka
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet vid stranden i Tutukaka ligger 1,3 km från Whangaumu Bay och mindre än 5 km från Tutukaka Marina och Dive Tutukaka. Tutukaka Headland och Matapouri Bay ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Grand Hotel, Whangarei 548 kr
    Grand Hotel, Whangarei

    Grand Hotel, Whangarei

    2 Bank Street, Northland, Whangarei
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Whangarei ligger tio minuters promenad från Tuatara Gallery och Claphams Clock Museum. Whangarei Art Museum och Claphams National Clock Museum ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Whananaki


     Det är defintivt värt att besöka Whananaki, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra idé.

     • 39 hotell i Woolleys Bay

     Utforska Whananaki


     I Whananaki finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Whananaki med omnejd:

     • Mermaid Pool
     • Matapouri Bay
     • Dive Tutukaka
     • Tutukaka Marina
     • Whangarei Falls
     • A. H. Reed Memorial Kauri Park
     • Klostergrottorna

     När du planerar din resa till Whananaki kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Whangarei (WRE). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Whananaki?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Whananaki, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Whananaki brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Whananaki är 1251 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma