Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Whale Island hotell

Whale Island Resort 729 kr
Whale Island Resort

Whale Island Resort

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort ligger vid stranden i Van Ninh, 28,7 km från Vịnh Vũng Rô.

  Wild Beach Resort & Spa Hämta priser
  Wild Beach Resort & Spa

  Wild Beach Resort & Spa

  Ninh Tinh Village, Ninh Phuoc Hamlet, Ninh Hoa District, Ninh Hoa, Khanh Hoa
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort ligger vid stranden i Ninh Hoa, 12,1 km från Ninh Vans bukt och 13,8 km från Doc Let strand.

   Some Days Of Silence Resort & Spa Hämta priser
   Some Days Of Silence Resort & Spa

   Some Days Of Silence Resort & Spa

   Dong Hai, Ninh Hoa, Khanh Hoa
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära stranden ligger 0,1 km från Doc Let strand och mindre än fem mil från I-Resort Nha Trang och Hon Chong Promontory. Alexandre Yersin-museet och Khanh Hoa-museet ligger också mindre än fem mil härifrån.

    Le Plateau Hostel Dai Lanh Hämta priser
    Le Plateau Hostel Dai Lanh

    Le Plateau Hostel Dai Lanh

      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid stranden i Đại Lãnh ligger 4,7 km från Vịnh Vũng Rô och mindre än fyra mil från Martyrernas minnesplats och Dien Hong-park. Chop Chai och Doc Let strand ligger också mindre än fem mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Whale Island

     Om du bestämt att Whale Island är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Whale Island på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Whale Island

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Whale Island, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Whale Island. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Whale Island

     Väl framme i Whale Island väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Whale Island. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Whale Island att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma